Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Είμαι 26 ετών και είμαι ακόμη παρθένος"! Η εξομολόγηση αναγνώστη που πρέπει να διαβάσεις

23 Νοεμβρίου 2015

Αναγνώστης του salon προχώρησε στην παρακάτω απίστευτη εξομολόγηση, προσεγγίζοντας ένα ιδιαίτερο θέμα με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο.

"Είμαι ένας τυπικός 26χρονος. Έχω πάει σε περισσότερες από 150 συναυλίες και έχω παρακολουθήσει με τον πατέρα μου άπειρους αγώνες ποδοσφαίρου. Επίσης έχω tattoo. Λίγο πολύ όπως οι περισσότεροι στα 20-κάτι, δουλεύω περιστασιακά και έχω ένα πολύ ωραίο φοιτητικό δάνειο. Αλλά έχω κάτι που με καθιστά τελείως διαφορετικό από τους υπόλοιπους της ηλικίας μου και αυτό δεν είναι τα κόκκινα μαλλιά μου. Δεν έχω κάνει ποτέ σεξ.

Δεν είναι επειδή δεν έχω κοπέλα. Έβγαινα με κάποια σε όλο το λύκειο και έχω σταθερή σχέση τα τελευταία 4 χρόνια. Παντρευόμαστε το επόμενο καλοκαίρι. Είναι 24 ετών, φωτογράφος και επίσης παρθένα. Αν δεν ταιριάζαμε...

Αυτό που θα σας εκπλήξει είναι ότι δεν απέχουμε από το σεξ εξαιτίας, θρησκείας, "επαναστατικότητας" ή κάποιας καθυστερημένης αντι-σεξουαλικής ομάδας στην οποία ανήκουμε. Είναι μια απόφαση που πήρα από μόνος μου.

Ίσως επειδή κατά τα εφηβικά μου χρόνια όλοι μιλούσαν για το σεξ σα να ήταν παιχνίδι, πράγμα που με έκανε να αισθάνομαι άβολα. Ήθελα πολύ να εξερευνήσω τη σεξουαλικότητά μου αλλά όλοι το έπαιρναν πολύ χαλαρά. Στο κάτω κάτω πρόκειται για την πράξη που δημιουργεί ζωή και το θεωρώ αυτό πολύ σοβαρό. Ήξερα, από τότε, πως θα ήθελα να ζήσω τη χαρά και την απόλαυση με ένα άτομο και μόνο όταν θα είμαστε έτοιμοι.

Όταν τα έφτιαξα με την κοπέλα μου, θέλαμε να είμαστε σίγουροι, όσο προσπαθούσαμε να χτίσουμε τις καριέρες μας ώστε να μπορούμε να είμαστε συνεπείς απέναντι στα μελλοντικά παιδιά μας. Υπάρχουν, όντως, επαρκείς τρόποι αντισύλληψης, κανείς όμως δεν είναι πιο σίγουρος από την αποχή. Επιλέον, η κοπέλα μου δουλεύει και σε παιδικό σταθμό, το οποίο είναι από μόνο του μια μέθοδος αντισύλληψης.

Τιο σεξ δεν ορίζει τη σχέση μας. Επειδή δεν υπάρχει συνουσία στη ζωή μας δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγάπη. Και σίγουρα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει εγγύτητα ή σεξουαλικότητα. Ακόμα μου φαίνεται περίεργος ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέουν το σεξ με την αγάπη. Όταν οι γονείς μου μου πρωτομίλησαν για το σεξ ξεκίνησαν με τη φράση "όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται". Όταν θα μιλάω εγώ στα παιδιά μου για το σεξ, σίγουρα δε θα χρησιμοποιήσω αυτές τις λέξεις."

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share