Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Μαύρα μαντάτα για την Ελένη: Το σοκ του Μάκη, ράκος η Μενεγάκη - "Καταστράφηκα, τα χάνω όλα"!

7 Ιουλίου 2015
Μαύρα μαντάτα για την Ελένη: Το σοκ του Μάκη, ράκος η Μενεγάκη -

Δύσκολες στιγμές περνάει το πιο διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES (Όλο το ρεπορτάζ στο περιοδικό YES που κυκλοφορεί στις 8/7)

Έφτασε στα όριά του. Μάταια εκείνη προσπαθούσε να τον ηρεμήσει. Το κλίμα στα Μελίσσια ήταν πολύ βαρύ και ο Μάκης δεν μπορούσε να συνέλθει με τίποτα. Το χαμόγελο είχε χαθεί από τα χείλη του και η Ελένη έπαθε σοκ με το που τον είδε."Καταστράφηκα!", φώναζε...
Ο Μάκης Παντζόπουλος βρισκόταν στα Άχλα μέχρι πριν από λίγες ημέρες, αλλά ο τόπος δεν τον χωρούσε. Κι αυτό συνέβαινε για πρώτη φορά από τη μέρα που δημιούργησε το δικό του παράδεισο στο λατρεμένο του νησί, την Άνδρο. Γύρισε στην Αθήνα και η Ελένη Μενεγάκη τρόμαξε όταν τον είδε να ανοίγει την πόρτα και να μπαίνει στο σπίτι στα Μελίσσια.
Ένας άλλος Μάκης, χωρίς το γνώριμο χαμόγελό του και την ψυχραιμία του. Έδειχνε ότι ούτε στα Μελίσσια μπορούσε να σταθεί από το άγχος και την αγωνία του. Βέβαια, ήθελε όσο τίποτα να δει τις δύο γυναίκες της ζωής του, την Ελένη και την τριών μηνών κόρη τους, που του έλειψαν πολύ στο διάστημα που βρέθηκε στα Άχλα, όμως ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να χαρεί όσο θα ήθελε αυτές τις μικρές (αλλά στην πραγματικότητα πολύ μεγάλες) χαρές της προσωπικής του ζωής.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό YES που κυκλοφορεί αύριο, Τετάρτη 8 Ιουλίου.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ροή ειδήσεων

Share