Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σταύρος Ζαλμάς:Τι αποκάλυψε για την αποχώρησή του από το «Είναι στιγμές»;

27 Απριλίου 2012
Σταύρος Ζαλμάς:Τι αποκάλυψε για την αποχώρησή του από το «Είναι στιγμές»;

Ερωτηματικά πολλά και έκπληξη προκάλεσε η είδηση που θέλει τον Σταύρο Ζαλμά να αποχωρεί από τη σειρά «Είναι στιγμές». Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον πρωταγωνιστή, ο οποίος και μας αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη.

Ο ηθοποιός υποδύεται έναν από τους βασικούς ρόλους της σειράς και η τόσο γρήγορη αποχώρησή του δημιουργεί μεγάλη εντύπωση. Τον Σταύρο Ζαλμά τον πετύχαμε σε κάποιο από τα break των γυρισμάτων όπου και μας μίλησε για όλα. Σύμφωνα με το σενάριο ο «Πέτρος Κροντήρας», ο ήρωας που υποδύεται ο Σταύρος Ζαλμάς θα πεθάνει μετά από πυροβολισμό. Ισχύει ότι θα συμβεί αυτό;

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μόλις ρωτήσαμε τον ηθοποιό για την είδηση που «κυκλοφορεί» από το πρωί η αντίδρασή του ήταν γεμάτη αμηχανία: «Πού κυκλοφόρησε αυτό; Εφόσον έχει βγει..τι να σας πω τώρα; Δεν μου επιτρέπεται να δίνω πληροφορίες για μελλοντικά επεισόδια. Για την δράση των μελλοντικών επεισοδίων θα πρέπει να μιλήσετε με τους σεναριογράφους να σας πουν, εγώ δεν μπορώ να δίνω πληροφορίες για τα μελλοντικά επεισόδια. Οι σεναριογράφοι είναι οι πλέον αρμόδιοι να σας μιλήσουν».

Μήπως ήταν δική σας απόφαση να αποχωρήσετε;

«Όχι, δεν υπήρξε καμία δική μου τέτοια απόφαση».

Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε δώσει συνέντευξη στο ΒΗΜΑ όπου μεταξύ άλλων είχε ρωτηθεί αν είναι ικανοποιημένος από την πορεία της σειράς και είχε δηλώσει: «Όχι. Με ένα πιο προσεγμένο σενάριο και μια πιο προσεγμένη διαδικασία θα ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα. Είναι θέμα χρόνων. Σε ένα εβδομαδιαίο σίριαλ βγάζαμε έξι λεπτά την ημέρα, την ώρα που στο καθημερινό βγάζουμε ένα επεισόδιο την ημέρα. Δεν συγκρίνεται λοιπόν». Πολλοί έσπευσαν να πουν σήμερα ότι οι δηλώσεις αυτές έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην απόφαση των δημιουργών να επισπεύσουν την αποχώρησή του από τη σειρά. «Δεν νομίζω ότι έχουν σχέση καμία, αυτά τα πράγματα», μας απάντησε.

Θεωρείτε ότι οι δηλώσεις σας αυτές ενόχλησαν τους δημιουργούς της σειράς ή τους ιθύνοντες του καναλιού;

«Δεν νομίζω να έχει συμβεί κάτι τέτοιο από πλευράς των σεναριογράφων, ούτε υπήρξε δική μου τέτοια απόφαση να αποχωρήσω. Σε σχέση με την συνέντευξη που αναφέρεστε , η συνέντευξη η οποία δημοσιεύτηκε δεν ήταν όλη η συνέντευξη η οποία έδωσα. Δηλαδή, λείπουν πολλά συμφραζόμενα. Είχα μιλήσει σε τελείως διαφορετικό ύφος».

Δεν ήταν ακριβώς αυτά που είπατε δηλαδή;

«Δεν είναι καθόλου το ύφος αυτό».

Πηγή:Gossiptv.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share