Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έλλη Κοκκίνου: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με το Γιώργο Μπόγρη;

12 Απριλίου 2015
Έλλη Κοκκίνου: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με το Γιώργο Μπόγρη;

Για τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της μίλησε ανοιχτά σε πρόσφατη συνέντευξή της η Έλλη Κοκκίνου! Τι είναι αυτό που έκανε αυτή τη σχέση να στεριώσει;

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που κάνουμε και μας έχει κρατήσει μαζί αυτά τα τέσσερα χρόνια και μέσα από πολλές δυσκολίες που έχουμε περάσει. Το ότι γελάμε πολύ μαζί; Θεωρώ πως το χιούμορ παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση και ιδίως όταν ο άλλος είναι μακριά, καθώς από μόνο του αυτό το γεγονός είναι δύσκολο» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Η ίδια εξομολογείται πως αν και είχε στην πλάτη της ένα πρόσφατο διαζύγιο (ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη), δεν φοβήθηκε να προχωρήσει παρακάτω και να συνάψει σχέση με τον αθλητή.

«Όταν αποφασίζεις να χωρίσεις, έχει τελειώσει όλο αυτό μέσα σου, έχει σπάσει καιρό πριν. Η σχέση μου με τον Γιώργο δεν έγινε από τη μία στιγμή στην άλλη. Πέρασαν μήνες. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων, δεν φοβάμαι κι αυτό αποδεικνύεται, καθώς πάντα είχα μακροχρόνιες σχέσεις. Δεν το περίμενα όλο αυτό με τον Γιώργο και τελικά τα ωραιότερα πράγματα γίνονται εκεί που δεν τα περιμένεις» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε: «όταν αυτό έρχεται ξαφνικά και σου δείχνει μια νέα πρόταση ζωής στην καθημερινότητά σου, λες «γιατί όχι;». Από τη στιγμή που αυτό έχει αποδειχτεί πως είναι δυνατό και σταθερό γιατί όχι;».

Ποια πράγματα έμαθε όμως η τραγουδίστρια από το νεότερο σύντροφό της;

«Να αγαπάω τον εαυτό μου και να είμαι λίγο πιο χαλαρή. Αυτά τα δύο πράγματα που είναι πολύ σημαντικά» παραδέχτηκε.

Τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι έχει σχέση από απόσταση αφού ο Γιώργος αγωνίζεται με ομάδα του εξωτερικού. Πόσο έχει επηρεάσει αυτό τι σχέση τους;

«Για κάποιον άλλον μπορεί να είναι θετικό να έχει να δει το σύντροφό του πέντε μήνες, αλλά για μένα δεν είναι ούτε ευχάριστο ούτε αναζωπύρωσε τη σχέση μας. Κάνω υπομονή!» τόνισε η ίδια και επισήμανε: «Δεν έχω κανένα δικαίωμα να φρενάρω τον άνθρωπο που είναι δίπλα μου σε κάτι που θα ήταν θετικό για τον ίδιο. Άρα πολύ ψύχραιμα του είπα να μην το συζητήσει και να φύγει για το εξωτερικό, να κάνει το καλύτερο για εκείνον. Προσωπικά αυτό του έχω πει και για του χρόνου, να πάει όπου είναι καλύτερα. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, αγαπάς όλα αυτά που κάνει και τον αφήνεις ελεύθερο να κάνει αυτό που θέλει»

Όσο για το αν θα κάνουν τελικά το επόμενο βήμα;

«Το γεγονός πως είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί είναι ένα μεγάλο βήμα»

star.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share