Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

"Ερωτεύτηκα την κολλητή μου! Από μικρή είχα καταλάβει ότι μου άρεσαν εξίσου άντρες και γυναίκες"!

31 Δεκεμβρίου 2014

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας διηγηθώ την πρώτη φορά που το έκανα με την κολλητή μου την Σοφία.

Η ιστορία:

Η Σοφία είναι μια κοπέλα 18 χρόνων, γεματούλη, γύρω στο 1.68, μελαχρινή με 4αρι νούμερο σουτιέν και κα@@@@ καστανά μάτια που σε προκαλούν να την πηδήξεις.

Εγώ είμαι στην ίδια ηλικία, ύψος 1.56 , με καστανά μαλλιά και μάτια επίσης με καμπύλες και γύρω στο πέντε νούμερο σουτιέν.

Η ιστορία ξεκινά από παλιά, όταν εγώ και η Σοφία ήμασταν 14 και την μάθαινα να φιλάει στο στόμα και να χαϊδεύει. Ήταν κάτι που το ήθελα πάντα, καθώς από μικρή είχα καταλάβει ότι μου άρεσαν εξίσου άντρες και γυναίκες και το απολάμβανα ιδιαίτερα.

Κάναμε διάφορα τέτοια παιχνίδια λοιπόν, μέχρι που τελικά η Σοφία αναγκάστηκε να πάει πρώτη χρονιά λύκειο στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να τη βλέπω κάθε καλοκαίρι μόνο όταν έρχονταν στο χωριό. Το δεύτερο καλοκαίρι που είχε έρθει και ενώ ήμασταν 16 χρονών στα 17, αποφάσισα να κάνω κίνηση για κάτι παραπάνω, καθώς τα γλωσσόφιλα και τα χάδια ήταν πλέον γεγονός. Να σημειώσω ότι η Σοφία είναι ετερόφυλη και είμαι η μόνη γυναίκα που έχει πάει ποτέ. Επειδή πλέον καμιά από τις δυο μας δεν ήταν παρθένα θα μπορούσαμε άνετα να τα κάνουμε όλα.

Έτσι μια μέρα από τις πολλές που ήμουν στο σπίτι της, της πέταξα στην πλάκα ότι πολύ θα ήθελα να το κάνουμε και προς έκπληξη μου ήταν πολύ θετική, σε βαθμό που με καβάλησε και άρχισε να με φιλάει στο στόμα με πάθος. Έτσι όπως ήταν πάνω μου, την αρπάζω από τα μαλλιά και την ρίχνω πίσω, της βγάζω την μπλούζα και αρχίζω να γλείφω και να ρουφώ τις @@@ της βίαια, να τις δαγκώνω και να τις φτύνω και αυτή να @@@ όλο και περισσότερο.

Πήγα το χέρι μου χαμηλά και το έβαλα μέσα από το παντελόνι της. Η @@@ ήταν ήδη πολύ @@@, με φρεσκοξυρισμένο @@@ σαν να το είχε προγραμματίσει. Άρχισε να βογκάει πιο δυνατά έτσι όπως χάϊδευα με τα νυχάκια μου την @@@ της και τα @@@ της και να κατεβάζει πιο πολλά υγρά. Έτσι λοιπόν την άρχισα στα χαστούκια και την έβριζα που ξέρω πόσο πολύ της αρέσει.

• Τι θέλεις @@@μου; Ε; Σου αρέσει να σε χαστουκίζει η κολλητή σου; Να σου βασανίζει το @@@ σου;

• Ναι @@@το @@@μου με τα δάχτυλα σου... τρέλανε με,

έλεγε και φώναζε δυνατά. Της ρίχνω ένα χαστούκι και της λέω...

• σκάσε @@@ σκύλα. Δεν θα μιλάς. Μόνο θα φωνάζεις δυνατά να ακούγεσαι σε όλη τη γειτονιά.

Της μπάτσιζα με το ένα χέρι τα @@@, τσιμπούσα τις ρώγες και τις δάγκωνα και @@@το @@@ της με τα δάχτυλα μου το οποίο δε σταματούσε να υγραίνεται με τίποτα.

Τη φίλησα στο στόμα άγρια και πήγα στο μπάνιο να πλύνω το χέρι μου.

Μόλις γυρνώ από το μπάνιο, έρχεται, με φιλά και μου λέει "σειρά σου".

Καιγόμουν ολόκληρη και δε μπορούσα να ηρεμήσω μέχρι που ένας άλλος οργασμός ήρθε και αυτή την φορά ήταν διπλός (για όσους δεν ξέρουν, διπλός οργασμός είναι ο κολπικός και κλειτοριδικός οργασμός ταυτόχρονα) και πιο έντονος από κάθε άλλη φορά. Έτρεχαν πάρα πολλά @@@ μου. Είχαν γεμίσει τα πόδια μου. Δεν προλάβαινε να μου τα @@@ όλα, αλλά δε σταμάτησε μέχρι να μου το καθαρίσει τελείως.

Μετά ξάπλωσε και αυτή δίπλα μου όσο προσπαθούσα να αναπνεύσω πάλι κανονικά. Σε λίγο σηκώθηκα, έβαλα τα ρούχα μου και πήγα σπίτι γιατί σε δέκα λεπτά θα έρχονταν οι γονείς της από τη δουλειά.

Αυτό έγινε άλλες δυο τρεις φορές σε διαφορετικά σημεία. Ειδικά το καλοκαίρι που τελειώσαμε το λύκειο και γύρισε οριστικά Ελλάδα, κάναμε πολλά τέτοια παιχνίδια.

Αυτά προς το παρόν από μένα. Να ‘στε καλά.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share