Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Έπαιξαν μπουνιές στη μέση του δρόμου - «Μακριά από εμένα και την Ελένη»! Πρώτη φορά ήταν τόσο αγριεμένος ο Ματέο!

23 Δεκεμβρίου 2014
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Έπαιξαν μπουνιές στη μέση του δρόμου - «Μακριά από εμένα και την Ελένη»! Πρώτη φορά ήταν τόσο αγριεμένος ο Ματέο!

Πέρασαν μαζί ένα ερωτικό weekend. Το περίμεναν πώς και πώς αφού ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της σχέσης τους. Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ήταν το καλύτερο αγχολυτικό για την Ελένη και τον Ματέο, κάτι που παραδέχτηκε και η ίδια η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Και στις βόλτες τους στη συμπρωτεύουσα έδειχναν πόσο χαρούμενοι είναι, μετρώντας αντίστροφα για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Όμως, δεν ήταν όλα ρόδινα για τη Μενεγάκη και τον Παντζόπουλο στη Θεσσαλονίκη. Ένας περιστατικό τους χάλασε τη διάθεση και λίγο έλειψε να πέσει άγριο ξύλο και μάλιστα στη μέση του δρόμου! Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον Ματέο να βγαίνει από τα ρούχα του! Μπορεί να είναι κοινό μυστικό ότι ο σύντροφος της Ελένης απεχθάνεται τη δημοσιότητα και νιώθει άβολα όταν βλέπει μπροστά του φωτογραφικό φακό, αλλά η έκρηξή του στη συμπρωτεύουσα ήταν πρωτοφανής. Δεν ήθελε να ταράξει κανείς την έγκυο σύντροφό του; Δεν ήθελε να τραβήξουν εκείνον φωτογραφία; Μάλλον και τα δύο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YES ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΔΩ

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share