Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Οι εφιαλτικές στιγμές της Ελένης λεπτό προς λεπτό! Όλο το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

19 Δεκεμβρίου 2014
ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Οι εφιαλτικές στιγμές της Ελένης λεπτό προς λεπτό! Όλο το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν άντεξε και κατέρρευσε στη μέση του δρόμου. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν συνταρακτικές. Εφιάλτης στην άσφαλτο για την Ελένη.

Ένα τηλεφώνημα που της προκάλεσε έντονη δυσφορία και λιποθυμία στη συνέχεια, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας κι ένας άντρας που ουσιαστικά της έσωσε τη ζωή, αφού, αν δεν ήταν αυτός, κανείς δεν είναι σε θέση να διαννοηθεί καν τι θα μπορούσε να συμβεί. Σαν μία ταινία θρίλερ που διαδραματίστηκε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Κι όμως τίποτα δεν προμήνυε τι θα συνέβαινε εκείνο το βροχερό απόγευμα. Η εκπομπή της Ελένης μόλις είχε τελειώσει κι ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη βίλα της στα Μελίσσια. Μπήκε στο αυτοκίνητό της, στη θέση του συνοδηγού και δίπλα της κάθισε ο φύλακας άγγελός της, ο οδηγός της. Ο άντρας που, όπως αποκάλυψε πρώτο το «YES!» με αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, δεν λείπει λεπτό από το πλευρό της από τη στιγμή που φεύγει από το σπίτι της για το στούντιο μέχρι την ώρα που γυρίζει στα Μελίσσια.

Τα άσχημα μαντάτα

Η Ελένη έδειχνε ότι ήταν σε χαλαρή διάθεση, αφού προηγουμένως έκανε και αστεία με τους συνεργάτες της. Και όταν μπήκε στο αυτοκίνητο, το πρώτο πράγμα που σκεφτόταν ήταν να πάει γρήγορα στα παιδιά της και στον Ματέο και να ξεκουραστεί, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μπει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όμως η διάθεσή της χάλασε όταν χτύπησε το τηλέφωνό της. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν οι δικηγόροι της και τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα, αφού το ραντεβού με την πλευρά του πρώην συζύγου της Γιάννη Λάτσιου είχε αποβεί για μία ακόμη φορά άκαρπο.

Τον τελευταίο καιρό έχουν κορυφωθεί οι συναντήσεις των νομικών εκπροσώπων του πρώην ζευγαριού προκειμένου να βρεθεί οριστική λύση και να μην οδηγηθεί η κόντρα τους ξανά στα δικαστήρια. Μάλιστα κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι η Ελένη έχει ρίξει πολύ νερό στο κρασί της και η νέα πρότασή της ήταν κατά πολύ καλύτερη από εκείνη που είχε φέρει την οριστική ρήξη με τον Λάτσιο. Η Μενεγάκη θέλει να απαλλαχθεί από αυτό το... βραχνά άμεσα, όμως οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που εκείνη επιθυμεί.
Τα νέα από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής την πάγωσαν. Οι δικηγόροι για μία ακόμη φορά της είπαν ότι ο πρώην σύζυγός της δεν δέχτηκε την πρότασή της. Αμέσως το πρόσωπο της Ελένης σκοτείνιασε και άρχισε να νιώθει δυσφορία. "Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό", έλεγε συνέχεια στους δικηγόρους. Δεν πέρασαν παρά δευτερόλεπτα από τότε που έκλεισε το τηλέφωνο και από την έντονη ταραχή της, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης κατέρρευσε, έχασε τις αισθήσεις της. Πανικός!

Όσκαρ ψυχραιμίας

Ευτυχώς για εκείνη ο φύλακας άγγελός της κατάφερε να κρατήσει αξιοζήλευτη ψυχραιμία. Κάτι καθόλου εύκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι το αυτοκίνητό της βρισκόταν στην Αττική Οδό, σε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας που τη συγκεκριμένη ώρα είχε αρκετή κίνηση, ενώ το ψιλόβροχο δεν είχε σταματήσει.
Με προσεκτικές κινήσεις κι επιδέξιους ελιγμούς αφού τα αυτοκίνητα έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός πήγε το αυτοκίνητο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και κατάφερε να συνεφέρει λίγο την παρουσιάστρια. Μάλιστα επικοινώνησε και με τον Ματέο και τον ειδοποίησε για τη λιποθυμία της Μενεγάκη. Αμέσως μετά ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς την Κηφισιά, στο ιατρείο του γυναικολόγου της Ελένης ο οποίος είχε ενημερωθεί από τον σύντροφο της Μενεγάκη για το επεισόδιο στην Αττική Οδό.

Η παρουσιάστρια βγήκε με κόπο από το αυτοκίνητο, αφού δεν είχε συνέλθει ακόμη πλήρως και μπήκε στο ιατρείο. Το μυαλό της δεν ήταν τόσο σε εκείνη όσο στο μωρό της. Το υπερηχογράφημα που έκανε ήταν καθησυχαστικό, αφού το μωρό ήταν μια χαρά. Μόνο τότε ησύχασε, ενώ ο γιατρός της το μόνο που της έλεγε σε όλο το διάστημα παραμονής στο ιατρείο ήταν να ξεκουραστεί και να βγάλει όλες τις έννοιες από το μυαλό της όσο κι αν αυτό ακούγεται (και είναι) εξαιρετικά δύσκολο. Ο Ματέο έφτασε κι εκείνος τρομαγμένος και ηρέμησε μόνο όταν είδε την αγαπημένη του να έχει συνέλθει πλήρως και το γιατρό της να είναι καθησυχαστικός. Την πήρε αγκαλιά και έφυγαν μαζί για τα Μελίσσια. Ο εφιάλτης της παρουσιάστριας είχε τελειώσει. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να γυρίσει στο σπίτι της, να αγκαλιάσει τα παιδιά της και να ηρεμήσει μετά την... μπόρα που πέρασε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΔΩ

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share