Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαύρες γιορτές για την Ελένη Μενεγάκη! Ο Γιάννης Λάτσιος την πετάει έξω από το σπίτι

18 Δεκεμβρίου 2014
Μαύρες γιορτές για την Ελένη Μενεγάκη! Ο Γιάννης Λάτσιος την πετάει έξω από το σπίτι

Η Ελένη ζει τις τελευταίες μέρες μέσα στην αγωνία καθώς όπως μαθαίνουμε ο Γιάννης Λάτσιος επανήλθε δριμύτερος και την απειλεί...
με χαρτί έξωσης αν δεν του καταβάλει το ποσό των 800.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "ΧΑΙ" ο Λάτσιος δεν το βάζει κάτω και δεν θα ηρεμήσει αν δεν καταστρέψει την Ελένη.

Η παρουσιάστρια μάλιστα εμφανίστηκε στην εκπομπή της και με όλο νόημα αναρωτήθηκε αν θα είναι στο ίδιο σπίτι και του χρόνου! Και ενώ όλοι πίστευαν πως το κορίτσι κάνει όνειρα για ένα καινούργιο σπιτικό με τον Ματέο πίσω από την δήλωση της αυτή κρύβεται το μεγαλοστέλεχος του ΑΝΤ1 αφού δεν θα την αφήσει σε ησυχία αν δεν του δώσει τα χρήματα που ζητάει.

Τα πηγαδάκια κρυφοσυζητούν και λένε πως ο Λάτσιος τα έχει πάρει άσχημα με την πρώην σύζυγό του και τον κρυφό γάμο που θα κάνει στο Παρίσι με το νέο της αμόρε και αποφάσισε να της χαλάσει τα σχέδια αλλά και την διάθεση!

Κάτι το οποίο όπως φαίνεται το πετυχαίνει αφού η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό είναι μέσα στα νεύρα και την γκρίνια.

Ο Λάτσιος φαίνεται να είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση με κάθε τρόπο για την ταπείνωση που του επιφύλαξε η Μενεγάκη, με το να ξεκινήσει την σχέση της με τον Ματέο ενώ ήταν ακόμα παντρεμένοι.

Της έστειλε λοιπόν το μήνυμα πως αν δεν τον πληρώσει, ο καινούργιος χρόνος θα την βρεί με χαρτί έξωσης στα χέρια!

Μαύρες γιορτές θα κάνει το κορίτσι...Τα σχέδια της χαλάνε και μάλιστα από την μανία ενός ανθρώπου με τον οποίο κάποτε έκανε τρία παιδιά, αλλά τώρα εμφανίζεται ως ο χειρότερος εχθρός της

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share