Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: «ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! Φοβάμαι για τη ζωή μου» - Όλα όσα είπε πανικόβλητη στη ΓΑΔΑ η Μενεγάκη!

4 Δεκεμβρίου 2014
ΜΟΝΟ ΕΔΩ: «ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! Φοβάμαι για τη ζωή μου» - Όλα όσα είπε πανικόβλητη στη ΓΑΔΑ η Μενεγάκη!

Μπήκε βιαστικά στο κτήριο. Το πρόσωπό της σκοτεινιασμένο. Λες και κάτι τη βασάνιζε. Δίπλα της ο Ματέο της κρατούσε το χέρι. Ήθελε να την ηρεμήσει αλλά αυτό φαινόταν πολύ δύσκολο. Η παρουσία της και μόνο στη ΓΑΔΑ έκανε τις φήμες να οργιάζουν. Τι γύρευε εκεί η Ελένη Μενεγάκη; Με γρήγορα βήματα μπήκε στο ασανσέρ, ανέβηκε στον 13ο όροφο και κατευθύνθηκε στο γραφείο του φίλου της Μανώλη Σφακιανάκη, του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Κάθισε περίπου μία ώρα. Φεύγοντας το πρόσωπό της παρέμενε σκοτεινό. Ο προβληματισμός που έφτανε στα όρια του φόβου ήταν ολοφάνερος.

Δεν πέρασε παρά ελάχιστη ώρα από την είσοδό της στο κτήριο της ΓΑΔΑ κι επικράτησε πανικός. Οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν με αποτέλεσμα να υπάρξει διαρροή από αστυνομικές πηγές για το λόγο της επίσκεψης της παρουσιάστριας στα κεντρικά γραφεία της Έμεσης Δράσης που υποβάθμιζε το γεγονός. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι η Ελένη πήγε για να πάρει το έγγραφο καταγραφής του συμβάντος με τον Φιλιππινέζο μπάτλερ της, ο οποίος έφυγε με επεισοδιακό τρόπο από τη βίλα στα Μελίσσια και στη συνέχεια πέρασε να χαιρετίσει και να δει τον Μανώλη Σφακιανάκη, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι.

Η απειλή

Βέβαια η συγκεκριμένη διαρροή έχει κενά. Κι αυτό γιατί για παράδειγμα η Ελένη θα μπορούσε να πάρει το έγγραφο για τον Φιλιππινέζο από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και όχι από τη ΓΑΔΑ. Επίσης κάθισε μία ολόκληρη ώρα στο γραφείο του φίλου της, προϊσταμένου της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να τον χαιρετίσει και να πιουν ένα καφέ μαζί; Μήπως λοιπόν υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτή την ξαφνική της επίσκεψη; Το "YES!" πρώτο σας είχε αποκαλύψει ότι η Ελένη φοβάται πολύ, ειδικά τώρα που περιμένει να γεννήσει το παιδί του αγαπημένου της Ματέο. Τρέμει και τη σκιά της και δεν το κρύβει. Όχι μόνο μην πάθει κάτι το μωρό, αλλά και η ίδια. Γιατί τον τελευταίο καιρό η Μενεγάκη νιώθει ότι απειλείται και μάλιστα διαδικτυακά. Προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της αλλά δεν μπορεί, αφού ο συγκεκριμένος (δεν ξέρει πάντως αν είναι ένας ή περισσότεροι) της έχει κάνει τη ζωή κόλαση "χακάροντας" τον προσωπικό της λογαριασμό.

Τα σχόλια

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον συγκεκριμένο χάκερ να είναι υπεύθυνος για τα σχόλια που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό της Μενεγάκη, τα οποία χαρακτήριζαν τον Γιάννη Λάτσιο "διπρόσωπο και άκαρδο πατέρα" με αφορμή τη δικαστική κόντρα για τη βίλα των Μελισσίων. Εκείνα τα σχόλια είχαν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, αφού η Ελένη δεν είχε μιλήσει ποτέ για τη δικαστική της διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της πόσο μάλλον μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό. Πάντως οι συγκεκριμένες φήμες ούτε διαψεύστηκαν ούτε επιβεβαιώθηκαν ποτέ από την παρουσιάστρια, όσο κι αν κάποιοι υποστηρίζουν ότι αν όντως δεν ήταν δικά της τα σχόλια και είχε πέσει θύμα διαδικτυακής επίθεσης, θα έπρεπε να μιλήσει αφού το θέμα ήταν πάρα πολύ σοβαρό. Εκτός αν φοβάται πάρα πολύ.
Τι φοβάται η Ελένη;Το τρομαγμένο ύφος της κατά το διάστημα της παραμονής της στη ΓΑΔΑ ήταν για όσους την είδαν η καλύτερη απόδειξή ότι "κάτι σοβαρό τρέχει". Τι κι αν διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της περιμένοντας να κρατήσει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της; Υπάρχει κάποιος που δεν την αφήνει να χαρεί αυτές τις τόσο τρυφερές στιγμές. Η Ελένη φοβάται για τη ζωή της. Την έχει πιάσει πανικός και ζήτησε κάθε δυνατή προσπάθεια από τον Σφακιανάκη προκειμένου να βρεθεί και να συλληφθεί ο δράστης για να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη.


Έχει πέσει θύμα απάτης

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη πέφτει θύμα απάτης στο διαδίκτυο. Πέρυσι το καλοκαίρι είχε δηλώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ότι υπάρχει ψεύτικο προφίλ της στο Facebook και συνιστούσε την προσοχή στους φαν της. Επίσης πριν από δύο χρόνια εμφανίστηκε μία γυναίκα που παρίστανε τη φίλη και γραμματέα της Μενεγάκη. Είχε στήσει στο όνομα της παρουσιάστριας μία απάτη κι έπαιρνε χρήματα μέσω διαδικτύου. Θύμα της έπεσε ένας ξενοδόχος στην Αράχωβα, ο οποίος έχασε 1.000 ευρώ. Όταν ο επιχειρηματίας επικοινώνησε με την Ελένη, η τελευταία έπεσε από τα σύννεφα, αφού δεν ήξερε καν τη συγκεκριμένη γυναίκα που συστηνόταν ως γραμματέας και φίλη της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΔΩ

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share