Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτό ΔΕΝ το περιμέναμε! Ποιος είναι ο άντρας που... κόμπλαρε την την Ελένη Μενεγάκη;;; (VIDEO)

20 Νοεμβρίου 2014
Αυτό ΔΕΝ το περιμέναμε! Ποιος είναι ο άντρας που... κόμπλαρε την την Ελένη Μενεγάκη;;; (VIDEO)

Ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι άνετη με τον τηλεοπτικό φακό είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός τα τελευταία 20 χρόνια. Η παρουσιάστρια όμως μερικές φορές χάνει τα λόγια της και κομπλάρει και δεν διστάζει να το παραδεχτεί και δημόσια.

Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα, όταν υποδέχτηκε τον καλεσμένο της, που δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Θαναηλάκη. Αφού ο αθλητικογράφος μπήκε στο πλατό, υπενθύμισε στην παρουσιάστρια ότι γνωρίζονται αρκετά χρόνια, συγκεκριμένα από το NTV (Νέα Τηλεόραση) και τη Mega Banca. «Το θυμάμαι γιατί μου έριχνες κάτι κλεφτές ματιές τότε και νομίζω ότι μπορεί και να με ψιλογούσταρες.», είπε μεταξύ άλλων προκαλώντας το γέλιο της Ελένης Μενεγάκη.

«Κατέβαινε η Ελένη κάτω, κατεβαίναμε όλοι οι αθλητικοί, ξέρεις πηγαίναμε στο στούντιο μαζευόμασταν γύρω γύρω», συνέχισε ο αθλητικογράφος με την παρουσιάστρια του απαντάει «Κόψε λόγια...». Κάποια στιγμή και μη μπορώντας να συγκεντρωθεί από τα σχόλια του Γιώργου Θαναηλάκη, η Ελένη Μενεγάκη ξέχασε το θέμα: «Είσαι πολύ άνετος. Παραείσαι άνετος. Έχεις κομπλάρει κι εμένα ξεπερνάω κόσμο και κοσμάκη σε άνεση. Να' το ξέχασα την ερώτηση, με κόμπλαρε». Δείτε το βίντεο!

πηγή: peoplegreece.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share