Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έπιασε ΑΜΟΚ την Ελένη Μενεγάκη για το μωρό! Γιατί άρχισε να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ στα παρασκήνια;

19 Νοεμβρίου 2014
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έπιασε ΑΜΟΚ την Ελένη Μενεγάκη για το μωρό! Γιατί άρχισε να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ στα παρασκήνια;

Προσέχει τα πάντα. Δεν θέλει με τίποτα το όνειρο που ζει να μετατραπεί σε εφιάλτη.

Τρέμει σε κάθε της βήμα. Για πολλούς είναι λογικό αφού έδωσε πολύ μεγάλο αγώνα για να καταφέρει να μείνει έγκυος στο παιδί του Ματέο. Το όνειρό της έγινε επιτέλους πραγματικότητα και είναι αποφασισμένη την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της να την περάσει μέχρι τέλους, μέχρι να κρατήσει δηλαδή στην αγκαλιά της το τέταρτο μωρό της. Γι' αυτό και προσέχει τα πάντα. Μέχρι και οδηγό απέκτησε για να μην πιάνει εκείνη τιμόνι, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το "YES!" με φωτογραφικά ντοκουμέντα.
Ακόμη και οι άνθρωποι που βρίσκονται συνεχώς δίπλα της είναι πάρα πολύ προσεκτικοί απέναντί της για να μην την κουράζουν καθόλου και να την κρατούν μακριά από επικίνδυνες καταστάσεις. Σχεδόν πάντα το καταφέρνουν. Και λέμε "σχεδόν" γιατί υπήρξε ένα επεισόδιο κατά το οποίο η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης βγήκε από τα ρούχα της, οι φωνές της ακούστηκαν σε όλο το στούντιο και αποδείχτηκε πόσο φοβάται σε αυτή την εγκυμοσύνη.

Το σοκ
"Εξαφανίσου από τα μάτια μου! Τι ήρθες να κάνεις εδώ; Θέλεις να αρρωστήσω; Δεν ξέρεις ότι είμαι έγκυος κι έρχεσαι άρρωστη κοντά μου;" Η Ελένη είχε πάθει σοκ! Μάταια προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν όλοι. "Φύγε τώρα από μπροστά μου", φώναζε. Και μάλιστα όχι σε όποιον κι όποιον, αλλά στην πιο στενή της συνεργάτιδα, την Κατερίνα Ζαρίφη.
Η τελευταία είχε προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα και μάλιστα είχε ειδοποιήσει από νωρίς την Ελένη ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορούσε να πάει στην εκπομπή. Πάντως αν και καταβεβλημένη από τον ιό, έσφιξε τα δόντια και πήγε τελικά στο στούντιο αφού δεν ήθελε να λείπει από το πάνελ.
Όταν την είδε όμως η Μενεγάκη, γύρισε το μάτι της. Δεν την άφησε καν να την πλησιάσει ουρλιάζοντας: "Τι θέλεις εδώ; Σήκω φύγε τώρα". Στην αρχή κάποιοι πίστεψαν ότι οι δύο γυναίκες "σκοτώνονταν" για την εκπομπή (είχαν κυκλοφορήσει και τα σενάρια μεταγραφής της Ζαρίφη στο "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" της Σπυροπούλου, τα οποία δεν ισχύουν), όμως η αλήθεια ήταν διαφορετική.

Ουρλιαχτά
Η Ελένη έτρεμε μην την κολλήσει η Κατερίνα και παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της. Το κατάλαβαν όταν στο ίδιο έντονο ύφος η Μενεγάκη της φώναξε "Θα σε σκοτώσω αν πάθει κάτι το μωρό. Μόνο όταν είσαι απόλυτα καλά θα γυρίσεις εδώ. Δεν θα με κολλήσεις εσύ. Φύγε μακριά". Η Ζαρίφη κατάλαβε αμέσως την αγωνία της φίλης της και δεν έφερε καμία αντίρρηση.
Βέβαια δεν έλειπε από τη ραδιοφωνική εκπομπή της, γεγονός που προκάλεσε πάλι σενάρια περί οριστικής αποχώρησης από την "Ελένη" και μεταγραφής της στο "Σπίτι μου, σπιτάκι μου". Εκεί ανέλαβε δράση η ίδια η Μενεγάκη η οποία στον αέρα της εκπομπής της ουσιαστικά πρόδωσε την εγκυμοσύνη της και τις φοβίες της. "Εμείς δεν παίρνουμε τέτοια ρίσκα γιατί δεν μας παίρνει. Με το καλό να έρθει, μας λείπει, την αγαπάμε, αλλά τέτοιο ρίσκο δεν το παίρνουμε. Εγώ δεν την αγκαλιάζω, φοβάμαι πάρα πολύ".

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share