Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟΒΟΛΗ - ΣΟΚ για την Ελένη Μενεγάκη! Έχασε το μωρό της!!!

13 Νοεμβρίου 2014
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΠΟΒΟΛΗ - ΣΟΚ για την Ελένη Μενεγάκη! Έχασε το μωρό της!!!

Η χειρότερη περίοδος της ζωής της και ο πόνος που δεν την αφήνει ποτέ σε ησυχία. Η Ελένη ξεσπά σε λυγμούς.

Ξύπνησε ιδρωμένη και με κομμένη την ανάσα. Ο εφιάλτης είχε επιστρέψει. Μπορεί να περνά μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αλλά υπάρχουν και κάποιες πληγές που όσα χρόνια και να περάσουν δεν σβήνουν ποτέ. Έβαλε τα κλάματα και σηκώθηκε γρήγορα από το κρεβάτι. Δεν ήθελε να καταλάβει τίποτα ο Ματέο, δεν ήθελε να τη δει να κλαίει σαν μικρό παιδί. "Κοντεύω να τρελαθώ. Κάθε βράδυ ο ίδιος εφιάλτης", σκέφτηκε αλλά ήταν αδύνατον να ξεχάσει την πιο άσχημη στιγμή της ζωής της.

Η Ελένη ποτέ δεν έκρυψε ότι ήθελε να γεννήσει το παιδί του Ματέο. Είναι ο άντρας που τη σημάδεψε, που της στάθηκε στην πιο δύσκολη φάση της. Όταν κατάφερε επιτέλους να μείνει έγκυος, "πέταξε" από χαρά κι ευτυχία. Το όνειρό της είχε γίνει πραγματικότητα. Όμως φοβάται. Και φοβάται πολύ. "Τι έχει πάθει και δεν μιλάει καθόλου για την εγκυμοσύνη της;" αναρωτιούνται οι στενοί της συνεργάτες μιας κι έκλεισε τον τρίτο μήνα και μπήκε στον τέταρτο. Μπορεί να τρέμει την κούραση, τις ζαλάδες, τις αϋπνίες, τους πόνους, το γεγονός ότι είναι έγκυος στα 45 της, όμως ο μεγάλος της φόβος είναι άλλος. Δεν θέλει καν να το σκέφτεται, αλλά ο συγκεκριμένος εφιάλτης δεν την αφήνει σε ησυχία.

Ατελείωτος πόνος

"Ξυπνάω τα βράδια σχεδόν κάθε μέρα" εξομολογήθηκε στην εκπομπή της και αυτή είναι η αλήθεια. Κάθεται για ώρες στο σαλόνι μόνη της, θυμάται και κλαίει. Προσπαθεί να δείχνει δυνατή, όμως σε αυτές τις στιγμές δεν είναι. Άλλωστε πέρασε τον χειρότερο πόνο για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της. Το σοκ της ήταν τεράστιο και για πολλές μέρες έκλαιγε χωρίς σταματημό. Και αυτό τον πόνο δεν πρόκειται να τον ξεχάσει ποτέ, ειδικά τώρα που περιμένει πώς και πώς να σφίξει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της.

Η Ελένη για όσους δεν το γνωρίζουν, θα ήταν ήδη... πολύτεκνη, αλλά στάθηκε άτυχη. Μπορεί να έχει αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια, όμως για όσους δεν το γνωρίζουν έχει χάσει δύο ακόμα. Το αποκάλυψε μάλιστα η ίδια μπροστά στην κάμερα της εκπομπής της. Κι αν στο πρώτο παιδί που έχασε, πριν γεννηθεί ο γιος της Άγγελος, δεν είχε καταλάβει καλά καλά ότι ήταν έγκυος, αφού ήταν ακόμη στην αρχή, στη δεύτερη αποβολή της κατέρρευσε. Ήταν η πιο τραγική εμπειρία της, που τη σημάδεψε για μια ζωή. "Το πήρα πολύ βαριά. Ήταν προχωρημένη η εγκυμοσύνη και το ένιωθα το μωρό" αποκαλύπτει.

Επιπλοκές
Έχοντας ήδη αποκτήσει τον Άγγελο και τη Λάουρα και πριν έρθει στον κόσμο η Βαλέρια, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης είχε μείνει έγκυος και πετούσε από τη χαρά της. Όμως στον τρίτο μήνα δεν τα κατάφερε. Παρουσιάστηκαν επιπλοκές και απέβαλε. Το σοκ της αποβολής ήταν μεγάλο. Τη στιγμάτισε για μια ζωή, αφού το χτύπημα ήταν τεράστιο. Για καιρό ήταν σκιά του εαυτού της και δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν.

Ο ερχομός της Βαλέριας αλλά και τα άλλα δύο παιδιά απάλυναν τον πόνο της, όμως ο εφιάλτης δεν είχε φύγει. Η εγκυμοσύνη της ξύπνησε τις άσχημες μνήμες που δεν θέλει να θυμάται. Κάθεται στο σαλόνι και ξεσπά σε λυγμούς, ενώ προσεύχεται στην Παναγία να πάνε τώρα όλα καλά. Επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να φέρει στον κόσμο το παιδί του Ματέο και να μεγαλώσει την οικογένειά της. Θα είναι ό,τι καλύτερο για τον άντρα που λατρεύει. Προσπαθεί να μη σκέφτεται το κακό και να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία, να σκέφτεται ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά. Και γνωρίζει ότι έχει πολλούς ανθρώπους που θα είναι δίπλα της όποτε τους χρειαστεί για να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει όλους τους εφιάλτες της.


Οι συμβουλές
Τον τελευταίο καιρό οι επισκέψεις της Ελένης στο γυναικολόγο της είναι όλο και πιο συχνές. Ο γιατρός της είναι καθησυχαστικός αφού γνωρίζει πολύ καλά τις φοβίες της και της τονίζει ότι όλα θα πάνε μια χαρά. Απλώς η παρουσιάστρια δεν πρέπει να κουράζεται πολύ και να είναι προσεκτική στις κινήσεις της.

Πηγή: Περιοδικό YES

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share