Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Χρυσός» o Απόστολος Χρήστου - Πρωταθλητής Ευρώπης στο Ύπτιο με ιστορική επίδοση (Βίντεο)

Συγχαρητήρια!

15 Αυγούστου 2022 21:05
«Χρυσός» o Απόστολος Χρήστου - Πρωταθλητής Ευρώπης στο Ύπτιο με ιστορική επίδοση (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό στα 50μ. ύπτιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, ο αθλητής του Ολυμπιακού, Απόστολος Χρήστου νίκησε κυριολεκτικά στην τελευταία χεριά τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Ιταλό Τόμας Τσέκον, και με 24.36 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, σημειώνοντας μάλιστα και πανελλήνιο ρεκόρ.

Παράλληλα, χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο ομαδικό συγχρονισμένης κολύμβησης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Επέλαση του Ολυμπιακού: Έξυπνη «βόμβα» με Ντε Λα Φουέντε και προχωρά για Γκονζάλες, στην Μποταφόγκο ο Τικίνιο

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε νέα μεταγραφή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, τη στιγμή που τσεκάρει και τον Άλβαρο Γκονζάλες, ενώ ο Τικίνιο Σοάρες έφυγε από το λιμάνι για χάρη της Μποταφόγκο.

Για τον πρώτο, οι «ερυθρόλευκοι», που εξασφάλισαν την ευρωπαϊκή συμμετοχή σε ομίλους και για αυτή τη σεζόν, επισημοποίησαν την απόκτηση του Αμερικανού winger, ο οποίος έρχεται σε πρώτη φάση ως δανεικός από την Μαρσέιγ.

Θυμίζουμε ότι στη συμφωνία υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς με 4 εκατομμύρια ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του άλλοτε παίκτη της Μπαρτσελόνα, που έχει βάλει την υπογραφή του για τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μετά το τέλος του δανεισμού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού εξτρέμ, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ. Γεννήθηκε στο Μαΐάμι, στις 16 Ιουλίου 2001, και σε ηλικία δέκα ετών βρέθηκε με την οικογένειά του στην Ισπανία. Έκανε την αρχή στην τοπική ομάδα Νταμ και το 2013 εντάχθηκε στη Μπαρτσελόνα.

Το 2018 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Μπαρτσελόνα Β’ και δύο χρόνια μετά έπαιξε στην πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος Αμερικανός ποδοσφαιριστής που πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημο αγώνα των «μπλαουγκράνα». Αγωνίστηκε μαζί τους σε δύο αγώνες Champions League και σε έναν ακόμη στο Copa del Rey.

Το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στη Γαλλία και φόρεσε τη φανέλα της Μαρσέιγ, απ’ όπου αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Έχει εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα των ΗΠΑ (τρεις συμμετοχές), ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια με τη Μαρσέιγ, με απολογισμό τρεις ασίστ».

Εξετάζεται ο Γκονζάλες, στη Βραζιλία ο Τικίνιο

Οι «ερυθρόλευκοι», παράλληλα, εξετάζουν την αγορά για ενίσχυση στην άμυνα και στο «τραπέζι» έπεσε το όνομα του Άλβαρο Γκονζάλες.

Ο 32χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ και είναι αρκετά έμπειρος, αφού έχει παίξει επίσης σε Σανταντέρ, Σαραγόσα, Εσπανιόλ και Βιγιαρεάλ.

Στο εξωτερικό αναφέρεται ότι ο Γκονζάλες βρίσκεται επίσης στη λίστα των Βαλένθια, Μπεσίκτας και Γαλατασαράι.

Επίσης, η Μποταφόγκο ανακοίνωσε την μεταγραφή του Τικίνιο με ένα video στο twitter, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό μετά από μια σεζόν, όπου κατέγραψε 50 εμφανίσεις με 14 γκολ.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ η συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπει την καταβολή 1 εκ. ευρώ από την Μποταφόγκο στον Ολυμπιακό, με τον Τικίνιο να ταξιδεύει για την Βραζιλία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα από το Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Πηγή: Sdna.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share