Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Βίκος: Προσφορά προϊόντων στον φιλανθρωπικό αγώνα TRIPLE LEAGUE TRIATHLON

7 Δεκεμβρίου 2021 12:55
Βίκος: Προσφορά προϊόντων στον φιλανθρωπικό  αγώνα TRIPLE LEAGUE TRIATHLON
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εταιρεία Βίκος προσέφερε προϊόντα στην αθλητική εκδήλωση TRIPLE LEAGUE TRIATHLON η οποία διοργανώθηκε από το σύλλογο Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής αγωγής ΑΜΕΑ την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την αντικατάσταση του αναβατορίου–ανελκυστήρα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ που εξυπηρετεί Ανθρώπους με Αναπηρίες, ηλικιωμένους ή γονείς με καροτσάκια και αποτελεί τον μοναδικό τρόπο πρόσβασής τους στο κολυμβητήριο. Το συγκεκριμένο αναβατόριο βρίσκεται εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα, συμπολίτες μας με κινητικούς περιορισμούς να προσεγγίζουν τις εγκαταστάσεις με εναλλακτικό τρόπο διανύοντας μεγαλύτερη απόσταση.

Η εταιρεία Βίκος με συνέπεια και αφοσίωση, δηλώνει σταθερά το «παρών» στηρίζοντας με κάθε τρόπο δράσεις που συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας ευάλωτων ομάδων. Θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την έμπρακτη προσφορά, η Βίκος Α.Ε. αφουγκράζεται με ενσυναίσθηση τις κοινωνικές ανάγκες και υλοποιεί σύνολο δράσεων παίρνοντας ενεργά θέση στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share