Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Δείπνο της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας στην Ολυμπιακή Ομάδα Ιστιοπλοίας του Τόκιο 2021

Εγκάρδιο κλίμα!

20 Ιουλίου 2021 13:07
Δείπνο της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας στην Ολυμπιακή Ομάδα Ιστιοπλοίας του Τόκιο 2021
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείπνο παρέθεσε εχθές το βράδυ η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στην Ολυμπιακή ομάδα που ετοιμάζεται να μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, όπου παρευρέθηκαν ο Ολυμπιονίκης στα 470 ανδρών Παναγιώτης Μάντης με τον προπονητή του Μιχάλη Μηλαίο, η Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη από τα 470 γυναικών με τον προπονητή της Ανδρέα Παπαδόπουλο, η Κατερίνα Δίβαρη από τα RSX με τον προπονητή της Ζαν Μαρκ Φάντη και ο Γιάννης Μιτάκης από τα ΦΙΝΝ.

δείπνο ιστιοπλοΐας

Λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών ο Ολυμπιονίκης Βύρωνας Κοκκαλάνης από τα RSX ανδρών με τον προπονητή του Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη, η Βασιλεία Καραχάλιου από τα Λέιζερ Ράντιαλ με τον προπονητή της Τάμας Εζες, ο Ολυμπιονίκης Παύλος Καγιαλής από τα 470 ανδρών, η Ολυμπιονίκης Αιμιλία Τσουλφά από τα 470 γυναικών και ο προπονητής του Μιτάκη, ο Θεόδωρος Πολυχρονίδης.

Η Ολυμπιακή Ομάδα Ιστιοπλοϊας ΤΟΚΙΟ 2021 με τους προπονητές, τον αθλητή ΑΜΕΑ Στρατό Αχλάτη και μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ο δείπνο ιστιοπλοΐας
Η Ολυμπιακή Ομάδα Ιστιοπλοϊας ΤΟΚΙΟ 2021 με τους προπονητές, τον αθλητή ΑΜΕΑ Στρατό Αχλάτη και μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ο

Την διοίκηση της ΕΙΟ εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Νίκη Αναστασίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος τομέα αθλητισμού Στέφανος Χανδακάς, ο έφορος εθνικών ομάδων Δημήτρης Χριστοφόρου, ο τεχνικός σύμβουλος Τάκης Νικηφορίδης και ο εκπρόσωπος των ιστιοπλόων στο Δ.Σ. Στράτος Αχλάτης.

Το κλίμα ήταν εγκάρδιο και με αυτό το δείπνο η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία έστειλε το μήνυμα στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές τους ότι σύσσωμη η ιστιοπλοϊκή οικογένεια είναι δίπλα τους και πιστεύει στις δυνατότητές τους για μεγάλες διακρίσεις στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη και ευχήθηκε από καρδιάς καλή επιτυχία.

Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη, Κατερίνα Διβάρη δείπνο ιστιοπλοΐας
Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη, Κατερίνα Διβάρη

Η πρόεδρος Νίκη Αναστασίου και ο Α’ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του τομέα αθλητισμού Στέφανος Χανδακάς δήλωσαν: «Πιστεύουμε ότι για μια ακόμα φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ελλάδα θα πανηγυρίσει ιστιοπλοϊκά μετάλλια. Η προετοιμασία των αθλητών μας έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, η διοίκηση ήταν στο πλευρό τους και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος η συλλογική προσπάθεια θα αποδώσει καρπούς».

Ολυμπιονίκης 470 Τάκης Μάντης δείπνο ιστιοπλοΐας
Ολυμπιονίκης 470, Τάκης Μάντης

Καλή επιτυχία, λοιπόν, και στους 8 αθλητές και αθλήτριες, θα σας παρακολουθούμε με αγωνία.

 

Ροή ειδήσεων

Share