ΑΡΧΙΚΗ SPORTS

Λαύριο – Κολοσσός 74-82: Πρώτη νίκη με ανατροπή από το -14!

Λαύριο – Κολοσσός 74-82: Πρώτη νίκη με ανατροπή από το -14!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Basket League: Ένα σπουδαίο δεκάλεπτο, το τρίτο, ήταν αρκετό για να δώσει στον Κολοσσό σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Λαυρίου (82-74) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Την πρώτη του νίκη στη Stoiximan GBL της σεζόν 2024/25 πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (20/10) ο Κολοσσός, που έκανε σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο μέρος για να επικρατήσει εκτός έδρας του Λαυρίου (82-74) σε ένα σκληρό ντέρμπι.

Πρώτη νίκη για τον Κολοσσό με ανατροπή!

Η ομάδα της Ρόδου βρέθηκε να χάνει με 14 στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, πριν κάνει ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο (32-15) που την οδήγησε στο αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Σιγάλας είδε τους παίκτες του να σπαταλούν μόλις πέντε κατοχές, να είναι αποτελεσματικοί στην άμυνα και τον πάγκο να κάνει τη διαφορά καθώς το δίδυμο Χατζηνικόλα – Μπιλλή πρόσφερε 20 πόντους.

Με την ευκαιρία, δείτεBasket League: Ο Πανιώνιος διέλυσε τον ΠΑΟΚ, ο Άρης επέστρεψε στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και το Περιστέρι επικράτησε!

Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, έμειναν χαμηλά στο περιφερειακό σουτ και εκτός από τους Μουράτο – Γουαχάμπ, δεν πήραν πολλά από σημαντικούς τους παίκτες όπως ο Ρασάντ Βον, ο Μπράντον Σλέιτερ κι ο Ταζ Σέρμαν, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη χρονιά.

7-5 οι πόντοι από τα λάθη του αντιπάλου, 32-24 οι πόντοι στη ρακέτα, 17-15 οι πόντοι από δεύτερες ευκαιρίες (επιθετικά ριμπάουντ), 2-4 οι πόντοι στον αιφνιδιασμό, 34-40 οι πόντοι από τους αναπληρωματικούς για τις δύο ομάδες. Με 23% σούταρε στο τρίποντο το Λαύριο.




ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαρούχα, Ζακεστίδης, Λεβεντάκος

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-20, 43-29, 58-61, 74-82

ΛΑΥΡΙΟ (Μέξας): Μουράτος 19 (1/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 8/8 βολές, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Γόντικας 11 (4/9 δίποντα, 3/4 βολές, 4 ριμπάουντ), Βον 3 (1/8 σουτ, 11 ριμπάουντ), Φόρεστ 3 (1/3 τρίποντα), Σλέιτερ 4, Τσάμης, Γκρίφιν 12 (2/7 τρίποντα, 4 ασίστ, 3 λάθη), Σέρμαν 10 (2/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 3/3 βολές), Ζάρας, Γουαχάμπ 12 (5/6 δίποντα, 2/2 βολές, 5 ριμπάουντ)

Πηγή: sport24.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου