Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

EURO 2024: «Ο γιος του Προέδρου της Σερβίας στα επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν» - Δείτε video

Πρόκειται για ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει τον Ντανίλο Βούτσιτς

18 Ιουνίου 2024 14:06
EURO 2024: «Ο γιος του Προέδρου της Σερβίας στα επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν» - Δείτε video
Από Αναστασία Κολυβά

EURO 2024 : Ξένα ΜΜΕ μεταδίδουν με επιφύλαξη την πληροφορία ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει τον γιο του Προέδρου της Σερβίας να προσπαθεί να λάβει μέρος στα επεισόδια μεταξύ Σέρβων και Άγγλων.

Με την ευκαιρία, δείτε: Euro 2024: Άγγλος οπαδός αποκοιμήθηκε στο ματς με τη Σερβία και ξύπνησε σε άδειο γήπεδο! (video)

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει τον Ντανίλο Βούτσιτς να προσπαθεί να μπει στο επίκεντρο της έντασης αλλά δεν συμβαίνει εν τέλει αυτό διότι υπάρχουν γύρω του άνδρες που δεν τον αφήνουν. Γίνεται λόγος για μέλη της Kobra, ειδικής ομάδας στην οποία έχει ανατεθεί η προστασία του Βούτσιτς, ωστόσο τίποτα από όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί, παρότι έχουν μεταφερθεί σε επίπεδο πληροφοριών από τα ξένα media. Το βίντεο αυτό κυκλοφόρησε στα social media και φέρεται να δείχνει τον γιο του Σέρβου Προέδρου, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, τον Ντανίλο Βούτσιτς.

Να υπενθυμιστεί ότι λίγες ώρες πριν τον αγώνα των Σέρβων με τους Άγγλους ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια. Καρέκλες, τραπέζια, μπουκάλια και πολύ ξύλο συνέθεσαν το σκηνικό της έντασης των Σέρβων με τους Αγγλους. Πάντα σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν ένας Αλβανός οπαδός βρέθηκε ανάμεσα στους Σέρβους με σημαία της χώρας του και με στόχο να προκαλέσει και έτσι άρχισαν τα επεισόδια. Μετά από αυτό υπήρξαν τα έντονα επεισόδια.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share