Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Έφτασαν οι «πράσινοι» ήρωες: Απίθανη αποδοχή από ένα συγκλονιστικό κόσμο για το πάρτι των πρωταθλητών Ευρώπης! (videos)

Μοναδικές στιγμές για το «τριφύλλι»!

27 Μαΐου 2024 15:04
Έφτασαν οι «πράσινοι» ήρωες: Απίθανη αποδοχή από ένα συγκλονιστικό κόσμο για το πάρτι των πρωταθλητών Ευρώπης! (videos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του Παναθηναϊκού έφτασαν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με χιλιάδες φίλους του να βρίσκονται τόσο σε εκείνο το σημείο όσο και στο ΟΑΚΑ, για να υποδεχθούν τον Επτάστερο.

Μέχρι τα ξημερώματα σήμερα (27/5), οι φίλαθλοι γιόρταζαν σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, με το κέφι να κορυφώνεται στην Ομόνοια. Τώρα, αυτή η γιορτή μεταφέρθηκε έξω από το αεροδρόμιο.

Μάλιστα, ο κόσμος ανυπομονεί τόσο πολύ που περίπου 4.500 άτομα είχαν μπει στο Flightradar για να παρακολουθούν την πορεία της πτήσεις από Βερολίνο - Ελλάδα. Για ένα διάστημα ήταν η πρώτη σε παρακολουθήσεις παγκοσμίως! Λίγο μετά τις 14:00, οι πρωταθλητές προσγειώθηκαν!

Το ανοικτό λεωφορείο των παικτών και ο... πιλότος Αταμάν

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένεται τώρα να μπουν στο ανοιχτό λεωφορείο το οποίο αναγράφει «The King is Back», δηλαδή «ο βασιλιάς επέστρεψε» και θα μεταβούν στο ΟΑΚΑ για να γιορτάσουν με τον κόσμο των πρασίνων την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού μετά από 13 χρόνια! Καθ'όλη τη διαδρομή θα τους συνοδεύουν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Πανδαιμόνιο επικρατεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τον Παναθηναϊκό, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να προσγειώνονται με... πιλότο τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος κρατούσε την κούπα και προκάλεσε φρενίτιδα στις τάξεις των «πρασίνων».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share