Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Αδιανόητα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου Τσεχίας: Χούλιγκανς έπαιξαν ξύλο στο χορτάρι και πέταξαν καρέκλες σε δημοσιογράφους! (videos)

Επικράτησε ο κακός χαμός μετά το τέλος του αγώνα - Οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο, η Αστυνομία δεν ήξερε πού να πρωτοτρέξει, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκαν και δημοσιογράφοι

23 Μαΐου 2024 13:05
Αδιανόητα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου Τσεχίας: Χούλιγκανς έπαιξαν ξύλο στο χορτάρι και πέταξαν καρέκλες σε δημοσιογράφους! (videos)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ο Βέλικο Μπιρμάντσεβιτς διαμορφώνει το σκορ σε 1-2, χαρίζοντας στην Σπάρτα Πράγας το Κύπελλο απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν μέσα στη «Ντόοσαν Αρίνα». Εκεί ακριβώς ξεκινά το χάος.

Ο τελικός στην Τσεχία δεν τελείωσε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, καθώς πολλοί οπαδοί των δύο ομάδων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί ξεκίνησαν συμπλοκές τόσο μεταξύ τους όσο και με τους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν παραταχθεί για το υψηλής επικινδυνότητας παιχνίδι.

Μάλιστα στο στόχαστρο μπήκαν και οι δημοσιογράφοι, προς τη μεριά των οποίων -όπως φαίνεται και στο βίντεο- εκσφενδονίστηκε ένα πλαστικό σκαμπό.

Ο ακριβής αριθμός των τραυματιών δεν έχει γνωστοποιηθεί, ωστόσο στα τσέχικα Μέσα γίνεται λόγος για αρκετούς από αυτούς, από όλες τις πλευρές.

Από την Αστυνομία διαμηνύεται πως θα υπάρξουν συλλήψεις μέσα στις επόμενες ημέρες, ωστόσο από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων διαπιστώνεται μια μεγάλη απογοήτευση, κυρίως εξαιτίας της έλλειψης ασφαλείας προς το μέρος τους.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share