Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Χρυσό Βραβείο για το Ολυμπιακό Χορηγικό Πρόγραμμα της Herbalife στα Sports Marketing Award

12 Απριλίου 2024 14:52
Χρυσό Βραβείο για το Ολυμπιακό Χορηγικό Πρόγραμμα της Herbalife στα Sports Marketing Award
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα Sports Marketing Awards, η Herbalife βραβεύτηκε για τη συνολική της στήριξη στον Ελληνικό αθλητισμό και τους Έλληνες αθλητές εν όψει των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι. Συγκεκριμένα η Herbalife κέρδισε το χρυσό βραβείο για το καλύτερο Ολυμπιακό πρόγραμμα χορηγιών.

Χρυσό Βραβείο για το Ολυμπιακό Χορηγικό Πρόγραμμα της Herbalife στα Sports Marketing Award

H Herbalife έχει μακρά παράδοση στη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού, όπου κάνοντας μία σύντομη αναδρομή των τελευταίων 5 ετών, το 2019 ξεκίνησε η συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και επεκτάθηκε με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή τον Ιούνιο του 2022 ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας». Επιπλέον φέτος ξεκίνησε κα η συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης». Σημαντική είναι και η συνεισφορά της Herbalife και όσον αφορά τις απευθείας χορηγίες αθλητών και αθλητριών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 56% των αθλητών που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες χορηγούνται απευθείας από τη Herbalife.

Χρυσό Βραβείο για το Ολυμπιακό Χορηγικό Πρόγραμμα της Herbalife στα Sports Marketing Award

Το βραβείο παρέλαβαν, η κα. Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Ελλάδας, Κύπρου και Λιβάνου, ο Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων της Herbalife, κος. Νίκος Φραγκούλης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κος Νίκος Ιατρού και το Μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κος Νίκος Ξυλούρης. Η κα Μελισσινού δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την πολύ τιμητική αναγνώριση, ειδικά μέσα σε μία τόσο σημαντική χρονιά, μία Ολυμπιακή χρονιά! Η διάκριση αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη συνεχή προσπάθεια της Herbalife να στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό. Οι προσπάθειες, το ψυχικό σθένος και ο αγώνας των αθλητών είναι πηγή έμπνευσης για εμάς και είμαστε πολύ υπερήφανοι που με τον δικό μας τρόπο ενισχύουμε τις προσπάθειές τους στον δρόμο τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και να χαρίσουν πολλές διακρίσεις στη χώρα μας». Ο κος Ιατρού είπε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη βράβευση της Herbalife, γιατί μαζί της έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία από το 2019, όταν ανέλαβε “Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας” με σπουδαία αποτελέσματα για τους αθλητές μας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή στον πρωταθλητισμό και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε στην οικογένεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, μια εταιρεία όπως η Herbalife».

Η Herbalife προσέφερε σε όλους τους παραβρισκόμενους για να δοκιμάσουν τα νέα Protein Chips, αλλά και προϊόντα της σειράς αθλητικής διατροφής Herbalife24.

Χρυσό Βραβείο για το Ολυμπιακό Χορηγικό Πρόγραμμα της Herbalife στα Sports Marketing Award

Herbalife Ltd.

Η Herbalife (NYSE: HLF) είναι μια κορυφαία στον κόσμο εταιρεία υγείας και κοινότητα ευεξίας που από το 1980 αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων με σπουδαία προϊόντα διατροφής και προσφέρει στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της μια οικονομικά αποδοτική επιχειρηματική ευκαιρία Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας, επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες από καινοτόμους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, που παρέχουν προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, εμπνέοντας τους πελάτες τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Η Herbalife είναι η #1 εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά.*

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.herbalife.gr

Ακολουθήστε μας για περισσότερα:

Facebook:  https://www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/

Instagram:  https://www.instagram.com/herbalife.gr.cy/

Youtube:  https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F

Tik Tok:  https://www.tiktok.com/@herbalife_gr_cy


TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share