Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Τα 100 χρόνια της ΑΕΚ τίμησε με ένα ξεχωριστό δώρο η Polyplast LTD

Σε πρόσφατο αγώνα προσφέρθηκαν επετειακά σημαιάκια, γεμίζοντας χαρά και συγκίνηση τους φιλάθλους

11 Απριλίου 2024 15:44
dwro-polyplast-gia-aek
Από Δήμητρα Μπιλάλη

Ως φίλαθλος της ΑΕΚ, ο ιδιοκτήτης της Polyplast LTD, Γιώργος Παπαδάς, βρέθηκε στο πλευρό των οπαδών και της ομάδας, προσφέροντας ένα ξεχωριστό “δώρο” που δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Ειδικότερα, μέσω της εταιρίας προσφέρθηκαν σε πρόσφατο αγώνα τα επετειακά σημαιάκια για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, που κατάφερε να δημιουργήσει στιγμές χαράς και συγκίνησης και ενίσχυσε το πνεύμα της ομάδας.

Η Polyplast LTD μέσω της σχετικής δράσης που υλοποίησε απέδειξε έμπρακτα την υποστήριξή της προς τον αθλητισμό και την προώθηση του ευ αγωνίζεσθαι.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η εταιρεία Polyplast LTD ιδρύθηκε το 1990 και σήμερα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εταιρείες καθετοποιημένης παραγωγής προϊόντων εύκαμπτης συσκευασίας (τσάντες ταμείων, courier bags, φιλμ θερμικής συρρίκνωσης, φίλμ λαμιναρίσματος, βιομηχανικούς σάκους, ρολά για βιομηχανική χρήση, wicket bags κ.λπ.). Η εταιρεία προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υψηλό επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης. Έχει επιτύχει σημαντικές πανευρωπαϊκές συνεργασίες και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 13 χώρες. Το 2006 η PolyplastLTD μεταφέρθηκε στις νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 15.000 τ.μ. στη βιομηχανική περιοχή (βιομηχανικό πάρκο) Αυλώνα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της Polyplast LTD: https://polyplastltd.com/

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share