Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Νέα μέτρα στα γήπεδα: 23χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ ο πρώτος που συνελήφθη με την χρήση των καμερών

Έριξε κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο

21 Φεβρουαρίου 2024 10:54
Νέα μέτρα στα γήπεδα: 23χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ ο πρώτος που συνελήφθη με την χρήση των καμερών
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Νέα μέτρα: Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε κροτίδα στην Τούμπα κατά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και συνελήφθη, ήταν ο πρώτος που στη σύλληψή του προέβη στη μεταφορά του υλικού που είχε καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Η σύλληψη του οπαδού του ΠΑΟΚ που πέταξε την κροτίδα στην Τούμπα κατά τη διάρκεια του σημαντικού αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (18/02) αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η σύλληψη έγινε με τη χρήση βίντεο από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης, το οποίο πρέπει πλέον να είναι λειτουργικό στα γήπεδα των ομάδων. Αυτό ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία σε επίσημη ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη 23χρονος για πυροδότηση δύο κροτίδων και ρίψη μίας εξ αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα

Η ενδελεχής έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και η αξιοποίηση των στοιχείων που προέκυψαν από το βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης του γηπέδου, οδήγησε στην ταυτοποίηση και σύλληψη ατόμου, που προέβη σε πυροδότηση δύο κροτίδων και ρίψη μίας εξ αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 18-02-2024.

Πρόκειται για 23χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και της αθλητικής νομοθεσίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share