Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024

Αχιλλέας Μπέος: «Έφεραν μπράβους εδώ τα μ*#ν!@ - Πουλικίδη γ@μ# τον π0#στ# τον Μάνταλο που σε όρισε»

Στο φως και τις απίστευτες ύβρεις που εξαπέλυσε προς τον διαιτητή του αγώνα της Κηφισιάς με τον Βόλο

16 Φεβρουαρίου 2024 23:13
Αχιλλέας Μπέος: «Έφεραν μπράβους εδώ τα μ*#ν!@ - Πουλικίδη γ@μ# τον π0#στ# τον Μάνταλο που σε όρισε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σκεπτικό της 3μηνης τιμωρίας του Αχιλλέα Μπέου φέρνει στο φως και τις απίστευτες ύβρεις που εξαπέλυσε προς τον διαιτητή του αγώνα της Κηφισιάς με τον Βόλο, Κωσταντίνο Πουλικίδη,

Ο πρόεδρος του Βόλου (και υπεύθυνος της ομάδας όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα) τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό όργανο της Super League με απαγόρευση εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο για τρεις μήνες.

Η ποινή έρχεται μετά τα όσα γράφτηκαν στο Φύλλο Αγώνα με την Κηφισιά και όχι για την υπόθεση του Ανδρέα Τετέι, για την οποία κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση. Η εκδίκαση αυτής της υπόθεσης αναβλήθηκε για την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 13:00. Παράλληλα τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 12 χιλιάδων ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αχιλλέας Μπέος αποβλήθηκε από τον ρέφερι της αναμέτρησης με την Κηφισιά στο 13ο λεπτό. Από την άλλη, ο Ανδρέας Τετέι βρέθηκε στο επίκεντρο του αγώνα για λάθος λόγους.

Σύμφωνα με το σκεπτικό που έγινε γνωστό για την τιμωρία, ο Μπέος εξαπέλυσε ύβρεις τόσο προς τους παρατηρητές, αλλά και προς τον πρώτο διαιτητή, Πουλικίδη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το σκεπτικό της τιμωρίας του Αχιλλέα Μπέου:

«1) Στο 13’ λεπτό του αγώνα ο Υπεύθυνος ομάδας της πρώτης εγκαλουμένης Α. ΜΠΕΟΣ εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και απευθυνόμενος στην κερκίδα και τους παρατηρητές αγώνα είπε: «Είναι 10 άτομα στην κερκίδα; Φώναξε τον αστυνομικό διευθυντή και τον εισαγγελέα. Εμείς δεν βγαίνουμε από το γήπεδο. Πόσοι είναι αυτοί, 30 άτομα; Εμείς είμαστε 15 άτομα. Τους μπράβους τι τους έφερες ρε/ Να μου κλα… μια μάντρα αρχ… τα μουν…α; Έφεραν μπράβους εδώ τα μουν…α. Φέρε και τα μπραβάκια κάτω να τα δω», με αποτέλεσμα την καθυστερημένη επανέναρξη του αγώνα διότι ο 2ος εγκαλούμενος δεν έβγαινε από τον αγωνιστικό χώρο.

2) Στα 51’, 59’ και 60’ λεπτά του αγώνα, ο Α. ΜΠΕΟΣ, ευρισκόμενος στις κερκίδες του γηπέδου όρθιος μπροστά στα κάγκελα, απευθυνόμενος συνέχεια στον διαιτητή του αγώνα του έλεγε: «Πουλικίδη απατ… με τον που… τον Μάνταλο που σε όρισε», «Ρε Πουλικίδη βρωμ..., ρε που… Πουλικίδη», «Ρε που.. Πουλικίδη γ.. την πουτ… σου, γ… τον Διαμαντίδη και τον που… τον Μάνταλο που σε όρισε».

Στη συνέχεια στο 84’ λεπτό του αγώνα ο Α. Μπέος είπε: «Είναι το τελευταίο σου παιχνίδι και θα σε τελειώσει ο Μάνταλος που σε όρισε, αυτός που το παίζει προστάτης σου, εργαλεία και μαριονέτες».

Για τους ισχυρισμούς του Αχιλλέα Μπέου ότι άτομα στην εξέδρα ήταν περισσότερα από τα προβλεπόμενα, ο Αναστάσιος Δάτσκος αναφέρει ότι… «ούτε ο διαιτητής, ούτε ο παρατηρητής τον επιβεβαιώνουν, αλλά αντίθετα, τόσο στην έκθεση του παρατηρητή, όσο και στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται ότι τα άτομα που είχαν εισέλθει στην αθλητική εγκατάσταση ήταν τα προβλεπόμενα και είχαν ελεγχθεί, σύμφωνα με τις καταστάσεις των ομάδων και τις διαπιστεύσεις, ενώ στις κερκίδες βρίσκονταν μόνο τα προβλεπόμενα άτομα».

«Δεν ήταν αξιωματούχος, είχε αποβληθεί - Τα είπε από αγανάκτηση»

Από τη πλευρά του Αχιλλέα Μπέου, ειπώθηκε πως δεν πρέπει να τιμωρηθεί αφού είχε αποβληθεί και τα όσα είπε στον διαιτητή, τα είπε με την ιδιότητα του φιλάθλου.

«Ο εν λόγω ισχυρισμός προβάλλεται αλυσιτελώς, διότι στο φύλλο του αγώνα, δεν αναγράφεται η ως άνω τιμωρία του δεύτερου εγκαλούμενου και δεν επικυρώθηκε αυτή από το Πειθαρχικό Όργανο επομένως δεν τίθεται θέμα απώλειας της ιδιότητά του.

Άλλωστε, ακόμα και αποβολή με κόκκινη, σ’ έναν αγώνα δεν θα οδηγούσε σε απώλεια της ιδιότητας του εγκαλούμενου, διότι η ιδιότητα του αξιωματούχου – υπεύθυνου ομάδας και Προέδρου της πρώτης εγκαλούμενης δεν απολύεται. Τέλος, οι εγκαλούμενοι ισχυρίζονται, ότι στην ως άνω υβριστική συμπεριφορά προς τον διαιτητή προέβη ο δεύτερος εγκαλούμενος από δικαιολογημένη αγανάκτηση», αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share