Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Basket league: Ο Παναθηναϊκός AKTOR «λύγισε» τον Ολυμπιακό - Στο ΟΑΚΑ θα κριθεί το Πρωτάθλημα (video)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε του Ολυμπιακού σε απίθανο ντέρμπι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και με το 2/2 απέναντι στους Πειραιώτες

22 Ιανουαρίου 2024 22:25
Basket league: Ο Παναθηναϊκός AKTOR «λύγισε» τον Ολυμπιακό - Στο ΟΑΚΑ θα κριθεί το Πρωτάθλημα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς της Stoiximan Basket League εξασφάλισε το βράδυ της Δευτέρας (22/1) ο Παναθηναϊκός AKTOR, που επικράτησε με 85-80 του Ολυμπιακού στο κατάμεστο και κολασμένο από 18 χιλιάδες οπαδούς ΟΑΚΑ. Με την ευκαιρία, δείτε την τεράστια μεταγραφή στην ομάδα των Πράσινων.

Στο 15-0 ανέβηκαν οι πράσινοι του Εργκίν Αταμάν (8-0 εντός και 7-0 εκτός έδρας), που στηρίχθηκαν στον Κέντρικ Ναν στο πρώτο μέρος, είχαν τον έλεγχο του ματς και κάλυψαν την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα που έπαιξε μόλις 7:11 πριν αποχωρήσει με πρόβλημα στους προσαγωγούς. Εξαιρετικοί και οι Γκραντ, Γκριγκόνις, Μήτογλου, σε μία βραδιά που ο Παναθηναϊκός έδειξε ανώτερος, πιο έτοιμος, είχε περισσότερο πείσμα και πήρε το αποτέλεσμα με βολές από Γκριγκόνις και Καλαϊτζάκη στα κρίσιμα δευτερόλεπτα. Δεν θα στηριχθεί η ένσταση που κατατέθηκε στο ημίχρονο, για σουτ του Άλεκ Πίτερς που χρεώθηκε τρίποντο.

Στο 13-2 έπεσαν οι Πειραιώτες του Γιώργου Μπαρτζώκα (6-1 εντός και 6-1 εκτός έδρας), που με τη σειρά τους έχασαν τον Νικόλα Μιλουτίνοβ με διάστρεμμα στο 23' και δεν είχαν τον επίσης τραυματία Μουστάφα Φαλ στη σύνθεσή τους. Ο Φίλιπ Πετρούσεβ ήταν αυτός που ξεχώρισε, με τους Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Πίτερς να ακολουθούν. Κακό βράδυ για Κάναν και Παπανικολάου, σε ροτέισον οκτώ παικτών πήγαν οι ερυθρόλευκοι που δεν είχαν τους Σακίλ ΜακΚίσικ - Λουκ Σίκμα στο ρόστερ τους. Ο Γουίλιαμς-Γκος είχε με το σκορ στο 81-79 το λέι-απ, αστόχησε, έβαλε 1/2 βολές και στο 83-80 ο Γουόκαπ έκανε λάθος επαναφορά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share