Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Κάηκε η πόλη του Σάντος μετά τον ιστορικό υποβιβασμό της ομάδας - Απίστευτα επεισόδια (video)

Η Σάντος υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορίας της και οι οπαδοί έκαψαν οχήματα σε δρόμους γύρω από το γήπεδο

7 Δεκεμβρίου 2023 10:35
Κάηκε η πόλη του Σάντος μετά τον ιστορικό υποβιβασμό της ομάδας - Απίστευτα επεισόδια (video)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η Σάντος αποχώρησε από τον εκλεκτό κύκλο των ομάδων που δεν έχουν υποβιβαστεί ποτέ στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, προνόμιο που πλέον απολαμβάνουν μόνο η Φλαμένγκο, το Σάο Πάολο και η Κουιάμπα, η οποία έκανε το ντεμπούτο της το 2021.

Η θρυλική ομάδα του Πελέ υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Στο τελευταίο παιχνίδι της εντός έδρας, αντιμετώπισε μια ήττα 1-2 από τη Φορταλέζα, προκαλώντας ταραχές γύρω από το γήπεδο. Μετά από 111 χρόνια ιστορίας στη Serie B, η ομάδα υποβιβάστηκε για πρώτη φορά, σε μια σεζόν χωρίς τον αιώνιο είδωλό της, τον Πελέ, ο οποίος απεβίωσε στις 29 Δεκεμβρίου 2022.

Με την απογοήτευση έκδηλη, οι οπαδοί της Σάντος εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η αστυνομία περιόρισε την ορδή. Ωστόσο, οι ταραχές μεταφέρθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου «Vila Belmiro» και οι εξαγριωμένοι οπαδοί βανδάλισαν μερικούς εμπορικούς χώρους και πυρπόλησαν τουλάχιστον δύο λεωφορεία και πολλά ιδιωτικά αυτοκίνητα, σύμφωνα με μερική αναφορά της Αστυνομίας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share