Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Μεταγραφικές «βόμβες» 6 εκατ. ευρώ προανήγγειλε ο Γιαννακόπουλος - «Τους ξέρετε καλά εκεί στον Πειραιά...»

«Πιστεύω πως το ρόστερ μας του χρόνου θα είναι καλύτερο και από του 2009...»

28 Νοεμβρίου 2023 15:50
Μεταγραφικές «βόμβες» 6 εκατ. ευρώ προανήγγειλε ο Γιαννακόπουλος - «Τους ξέρετε καλά εκεί στον Πειραιά...»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τη δική του απάντηση στον Ολυμπιακό για το σχόλιο που έκανε στα social media πριν την ανακοίνωση του Φιλίπ Πετρούσεφ έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Σέρβου σέντερ ανέφεραν σε ανάρτησή τους στα social media: «Πάρτε καφέ, μπορεί να τον χρειαστείτε!». Αναφορά που προφανώς είχε να κάνει με ένα σχόλιο του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκος AKTOR μετά τη «βόμβα» με τον Κέντρικ Ναν και στο οποίο ανέφερε: «μετά το γλυκό έχει και καφέ».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λοιπόν, απάντησε το μεσημέρι της Τρίτης (28/11) με story του στο Instagram όπου προανήγγειλε για τη νέα σεζόν δύο μεταγραφές των τριών εκατομμυρίων ευρώ η καθεμία!

«Πάρα πολύ πετυχημένη η ανακοίνωση για τον Πετρούσεφ. Σας βγάζω το καπέλο. Πολύ ωραια πλάκα. Μακάρι να έχετε αλλάξει διάθεση και μέχρι εκεί να κρατάει η αντιπαλότητα, αλλά αφού έχουμε όρεξη για αστεία και σήμερα, για καζούρα βασικά δεν είναι αστειάκια, εγώ θα πω το εξής...

Μαζί με τον προπονητή μας, τον κύριο Αμάν-Αμάν, έχουμε κάνει τις ενέργειες από τώρα για να κάνουμε δύο αλλαγές στο ρόστερ του χρόνου. Δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ ο καθένας. Δεν πρόκειται να πω ποιοι είναι, τους ξέρετε καλά και τους δύο εκεί στον Πειραιά. Πιστεύω πως το ρόστερ μας του χρόνου θα είναι καλύτερο και από του 2009. Αυτά, καλή απόλαυση στο καφεδάκι σας», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.

Η Άκτωρ, χορηγός ονοματοδοσίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η Άκτωρ, μέλος του Ομίλου Intrakat και μία από τις ιστορικότερες κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδας, είναι από σήμερα ο χορηγός ονοματοδοσίας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η οποία πλέον θα αποκαλείται “Panathinaikos BC – AKTOR”.

Η εμπορική συμφωνία ανακοινώθηκε σήμερα σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Βασίλης Παρθενόπουλος, ο προπονητής της ομάδας κ. Εργκίν Αταμάν, ο Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας της Άκτωρ, κ. Γιώργος Τσαπρούνης και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Άκτωρ κ. Λουκάς Καραλής, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που από σήμερα το ανανεωμένο σήμα της Άκτωρ θα συνοδεύει την ονομασία του Παναθηναϊκού.

Είναι μία ενέργεια που μαρτυρά την βούλησή μας να πάμε τον όμιλό μας μπροστά και να βοηθήσουμε την Ελλάδα να κάνει δυναμικά βήματα προς το αύριο». Και συμπλήρωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ιστορική ομάδα για το μπάσκετ της Ελλάδας. Χάρισε στους φίλους του 6 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, 40 ελληνικά πρωταθλήματα και 20 κύπελλα που έκανε γενιές Παναθηναϊκών να ανανεώνουν την αγάπη τους για την ομάδα. Ελπίζουμε το σήμα της Άκτωρ να φέρει γούρι στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο Όμιλος Intrakat επιδιώκει να συνδυάζει την κερδοφόρο ανάπτυξη με τη βιωσιμότητα και την υλοποίηση κοινωνικών δράσεων και γι’ αυτόν τον λόγο στηρίζει σημαντικές πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.

Τόσο μέσω της Άκτωρ όσο και μέσω της Intrakat, o Όμιλος της Intrakat έχει κατασκευάσει εμβληματικές αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης, το Ολυμπιακό Κέντρο Κολύμβησης και το κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, που είναι και το «σπίτι» του Παναθηναϊκού. Και σήμερα συνεχίζει να υλοποιεί μεγάλα αθλητικά έργα σε όλη την Ελλάδα, με σύγχρονες, καινοτόμες κατασκευές που θα βοηθήσουν τον Ελληνικό αθλητισμό να πορευθεί στον 21ο αιώνα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share