Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση στον Ελαιώνα για την Διπλή Ανάπλαση - Τήρησε την υπόσχεσή του ο απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

Ακόμα πιο κοντά στο όνειρο

6 Νοεμβρίου 2023 10:44
Εγκρίθηκε η δημοπράτηση στον Ελαιώνα για την Διπλή Ανάπλαση - Τήρησε την υπόσχεσή του ο απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ακόμη ένα βήμα για τη Διπλή Ανάπλαση, στο πλαίσιο της οποίας θα δημιουργηθεί και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Όπως δήλωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, την Δευτέρα (6/11) «εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή, η δημοπράτηση του μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου της Αθήνας, έκτασης 215 στρεμμάτων, στον Ελαιώνα, στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης. Η Δημοτική μας Αρχή, τηρώντας τις δεσμεύσεις της, υλοποιεί -βάσει χρονοδιαγράμματος- το μεγάλο έργο της Διπλής Ανάπλασης, το οποίο με «όχημα» το νέο σύγχρονο γήπεδο του Παναθηναϊκού, θα επεκτείνει τα επόμενα χρόνια την πόλη και θα δώσει νέα πνοή σε αυτήν την υποβαθμισμένη επί δεκαετίες περιοχή».

Εγκρίθηκε σήμερα από την οικονομική επιτροπή, η δημοπράτηση του μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου της Αθήνας, έκτασης 215...

Posted by Κώστας Μπακογιάννης on Sunday, November 5, 2023

Το όνειρο πλησιάζει! Ο Χάρης Δούκας πήρε θέση για Βοτανικό και ξεκαθάρισε πως: «Το μόνο άγχος μου να προχωρήσει γρήγορα η Διπλή Ανάπλαση»

Ο νέος Δήμαρχος των Αθηναίων, Χάρης Δούκας, αναφέρθηκε στη Διπλή Ανάπλαση με απόλυτα θετική διάθεση, εκφράζοντας την υποστήριξή του για την προώθηση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

«Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιογράμματα», ανέφερε ο Χάρης Δούκας για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων ρωτήθηκε για το θέμα του Βοτανικού κι εμφανίστηκε απόλυτα θετικός στην κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, βάζοντας μάλιστα στο τραπέζι και μία νέα πρόταση για τη Λεωφόρο.

Το όνειρο πλησιάζει! Ο Χάρης Δούκας πήρε θέση και ξεκαθάρισε πως: «Το μόνο άγχος μου να προχωρήσει γρήγορα η Διπλή Ανάπλαση»

«Βεβαίως θέλω να συνεχίσει, είναι και στο κοστολογημένο πρόγραμμα μου. Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πολύ ωραίο, βιοκλιματικό, περιβαλλοντολογικά και κλιματικά όσο πιο προστατευτικό. Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς.

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για τη Λεωφόρο. Να δημιουργηθεί ίσως μία ιστορική κερκίδα για τους κατοίκους της περιοχής, όπως γίνεται στο εξωτερικό. Υπάρχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα 5Χ5, θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα μικρό γήπεδο, ιστορικό, για να παίζουν τα παιδιά. Θέλω να προχωρήσει πολύ γρήγορα. Σίγουρα είμαστε υπέρ της διπλής ανάπλασης», ανέφερε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share