Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιάννης Ιωαννίδης: «Ανεπανάληπτος, φεύγουν τα παιδικά μας χρόνια. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Καλό ταξίδι ΞΑΝΘΕ» - Γέμισε μνήμες το Twitter από τους συγκινητικούς αποχαιρετισμούς (photos)

«Μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά παιδιών σε όλη τη χώρα , βάζοντας μας μπροστά σε μια μπασκέτα … δικό σου δημιούργημα ήταν ξανθέ …μάγκα»

4 Οκτωβρίου 2023 21:28
Γιάννης Ιωαννίδης: «Ανεπανάληπτος, φεύγουν τα παιδικά μας χρόνια. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Καλό ταξίδι ΞΑΝΘΕ» - Γέμισε μνήμες το Twitter από τους συγκινητικούς αποχαιρετισμούς (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μνήμες από τα παλιά θυμούνται οι χρήστες του twitter και με τα πιο όμορφα λόγια περιγράφουν την εικόνα που έχουν στο μυαλό τους και στην καρδιά τους για τον σπουδαίο προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Πρώην παίκτες, πολιτικοί, αλλά και απλοί φίλαθλοι έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν, γράφοντάς το δικό τους μήνυμα.

«Ανεπανάληπτος, φεύγουν τα παιδικά μας χρόνια. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Καλό ταξίδι ΞΑΝΘΕ»

Ακολουθούν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα που εντοπίσαμε στo twitter):

«Η ζωή μας όλη. Ο ΑΡΗΣ, εκείνες οι Πέμπτες, το τσιγάρο, το σακάκι, τα γούρια, τα final 4. Τόσο ισχυρός, τόσο μεγάλος που η κάθοδός του στην Αθήνα σήμανε το τέλος εποχής και την αρχή μιας νέας για τον Ολυμπιακό» σημείωνει ο γνωστός Zastro.

«Φεύγουν τα παιδικά μας χρόνια…», έγραψε χαρακτηριστικά ένας άλλος.

«Χρειάζονται κυριολεκτικά τόμοι για να περιγράψει κανείς πόσο μπροστά ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης ως αθλητής, προπονητής – μάνατζερ (πριν τα κάνει το ποδόσφαιρο της Αγγλίας) αλλά και πολιτικός ή καλύτερα ενεργός πολίτης», σχολιάζει ένας άλλος χρήστης για τη «μορφή» του Ιωαννίδη.

«Μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά παιδιών σε όλη τη χώρα , βάζοντας μας μπροστά σε μια μπασκέτα … δικό σου δημιούργημα ήταν ξανθέ …μάγκα» αναφέρει άλλος μεταξύ άλλων και ένας άλλος γράφει μια λέξη και είναι αρκετή: «Ανεπανάληπτος».

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης πέρα από τις θητείες του σε Άρη, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδος έχει διατελέσει επίσης υφυπουργός Πολιτισμού και υφυπουργός Παιδείας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share