Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

​«Βόμβα» στην Εθνική: Αποχώρησε οριστικά ο Κώστας Φορτούνης!

Το μήνυμα του Έλληνα άσου για την απόφασή του να μη συνεχίσει με το εθνόσημο

1 Σεπτεμβρίου 2023 11:51
​«Βόμβα» στην Εθνική: Αποχώρησε οριστικά ο Κώστας Φορτούνης!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ο Κώστας Φορτούνης τελείωσε από την Εθνική μας ομάδα με απόφαση του ίδιου. "Ήταν πολλά και διάφορα αυτά που έγιναν τον προηγούμενο καιρό και σίγουρα ο εγωισμός του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να τα αντέξει. Ο ίδιος θα εξηγήσει τα πώς και τα γιατί, νομίζω σήμερα κιόλας, απλά επειδή μου έβγαλες τέτοια πάσα δεν γινόταν να μην την πάρω και να σου ξεκαθαρίσω να μην περιμένεις Φορτούνη στα επόμενα ματς. Το έχει πει και ο ίδιος σε αυτούς που πρέπει".

Αυτά ήταν τα κάποια από τα λόγια του Παντελή Διαμαντόπουλου στον Σπύρο Καβαλιεράτο ενώ πρόσθεσε: "Ακόμη και να ήθελε τώρα να τον καλέσει ο Πογέτ, δεν θέλει ο ίδιος ο παίκτης. Όλα κρίνονται στο γήπεδο. Αν πάμε στο Euro θα είναι δικαιωμένος ο προπονητής για την επιλογή του να δημιουργηθεί όλη αυτή η ιστορία. Γιατί εδώ που τα λέμε αυτός το δημιούργησε πριν λίγους μήνες. Μακάρι να πάμε και όλα τα άλλα δεν θα έχουν σημασία".

Ο Κώστας Φορτούνης αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας και μέσω του λογαριασμού του στο Instagram έδωσε τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη κίνηση.

Δείτε επίσης: Εποχή Ορτέγκα στον Ολυμπιακό - Ανακοινώθηκε επίσημα ο Αργεντινός αμυντικός!

Ανάρτηση Κώστα Φορτούνη για την αποχώρησή του από την Εθνική
Ανάρτηση Κώστα Φορτούνη για την αποχώρησή του από την Εθνική

Κλήρωση Champions League: Τελευταίοι όμιλοι στην ιστορία της διοργάνωσης με διασταυρώσεις «φωτιά» και ματσάρες

Η τελευταία κλήρωση για ομίλους του Champions League πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (31/8) σε γνώριμα λημέρια, στο "Γκριμάλντι Φόρουμ" του Μόντε Κάρλο.

Η κληρωτίδα ήταν... ευγενική αυτήν τη φορά και δεν συγκέντρωσε πολλές μεγάλες ομάδες στους ίδιους ομίλους, όμως δεν θα λείψουν τα μεγάλα ντέρμπι. Το "γκρουπ του θανάτου" για φέτος μοιάζει να είναι το 6ο, στο οποίο βρίσκονται Παρί, Ντόρτμουντ και Μίλαν, την πιο μεγάλη ομάδα από το 3ο γκρουπ δυναμικότητας.

Το πιο μεγάλο ζευγάρι ομάδων όμως φαίνεται πως είναι αυτό της Μπάγερν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον 1ο όμιλο, με τον Χάρι Κέιν να βρίσκεται κοντά στους "κόκκινους διαβόλους", αλλά τελικά να φεύγει από την Τότεναμ για τους Βαυαρούς.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει κάποιο μεγαθήριο μαζί της, αλλά τη Λειψία και τον Ερυθρό Αστέρα. Όσο για την περσινή φιναλίστ, θα διεκδικήσει την πρόκριση με Μπενφίκα και Ζάλτσμπουργκ. Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση αυτή είναι η τελευταία, αφού από τη νέα σεζόν θα εφαρμόζεται το σύστημα του ενός ομίλου 36 ομάδων.

Οι οκτώ όμιλοι του Champions League 2023-2024

  1. Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κοπεγχάγη, Γαλατάσαραϊ
  2. Σεβίλλη, Άρσεναλ, Αϊντχόφεν, Λανς
  3. Νάπολι, Ρεάλ, Μπράγκα, Ουνιόν
  4. Μπενφίκα, Ίντερ, Ζάλτσμπουργκ, Ρεάλ Σοσιεδάδ
  5. Φέγενορντ, Ατλέτικο, Λάτσιο, Σέλτικ
  6. Παρί, Ντόρτμουντ, Μίλαν, Νιούκαστλ
  7. Μάντσεστερ Σίτι, Λειψία, Ερυθρός Αστέρας, Γιουνγκ Μπόις
  8. Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Σαχτάρ, Άντβερπ
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share