Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Επίσημα Ρίτσαρντς στον Ολυμπιακό - Η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»

Νέα μεταγραφή για την ομάδα του Πειραιά

25 Αυγούστου 2023 17:27
Επίσημα Ρίτσαρντς στον Ολυμπιακό - Η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»
Από Κυριάκος Μελλίδης

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα ο Ομάρ Ρίτσαρντς! Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου μπακ, ο οποίος ενσωματώνεται με τη μορφή του δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Έτσι, ο Ρίτσαρντς αναμένεται να αποτελέσει δίδυμο στο αριστερό άκρο της άμυνας μαζί με τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος φτάνει την Παρασκευή (25/8) στην Ελλάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ραμόν θα δοθεί δανεικός στην Εσπανιόλ.

Δείτε επίσης: Οπαδική βία: Η επιστροφή του ιδιώνυμου και οι υπόλοιπες προτάσεις της ΕΛ.ΑΣ για την πάταξη του κύκλου αίματος - Παρουσία Εισαγγελέα οι επόμενοι αγώνες ΑΕΚ και ΠΑΟ (video)

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ομάρ Ρίτσαρντς. Ο 25χρονος αριστερός μπακ γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 1998 στο Lewisham της Αγγλίας και σε ηλικία 10 ετών εντάχθηκε στην ακαδημία της Φούλαμ.

Τον Ιούλιο του 2016 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ως ποδοσφαιριστής της Ρέντινγκ, με την πρώτη ομάδα της οποίας έκανε ντεμπούτο την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, με προπονητή τον Γιαπ Σταμ.

Πραγματοποίησε 104 συμμετοχές με τη Ρέντινγκ (τις 92 στην Championship) και τον Μάιο του 2021 υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας στη Μπάγερν Μονάχου. Τη σεζόν 2021-2022 με τους Βαυαρούς αγωνίστηκε 12 φορές στη Bundesliga, τέσσερις στο Champions League και μία στο Κύπελλο Γερμανίας.

Tον Ιούλιο του 2022 επέστρεψε στην Αγγλία, καθώς τον αγόρασε η Νότιγχαμ Φόρεστ. Τον Οκτώβριο του 2019 έκανε ντεμπούτο με την εθνική Αγγλίας U21. Ομάρ, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό!»

Europa League: Με πρωταγωνιστές Ελ Κααμπί και Φορτούνη το πρώτο βήμα για τους ομίλους ο Ολυμπιακός (video)

Πολύ σημαντικό βήμα έκανε ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα για τα playoffs του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-1 της Τσουκαρίτσκι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και έχουν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στη φάση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ελ Κααμπί άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό. Στο 15' ο Φορτούνης διπλασίασε τα τέρματα των ερυθρόλευκων, ενώ στο 40' ο captain των Πειραιωτών τροφοδότησε τον Μαροκινό στράικερ για το 3-0, με τους ερυθρόλευκους να είναι καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος. Οι Σέρβοι κόντρα στη ροή μείωσαν στο 90+3' με τον Μιλαντίνοβιτς και έμειναν ζωντανοί.

Η ρεβάνς του Ολυμπιακού είναι την Πέμπτη (31/8) στις 21:00 στη Σερβία, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να "τσεκάρουν" την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share