Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Με... μπύρα και «όλε»! Η αποθεωτική υποδοχή του Μίλτου Τεντόγλου απ' την οικογένειά του και την ελληνική αποστολή (Video)

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής αν και δεν πίνει αλκοόλ έκανε το χατίρι και ήπιε... μια γουλιά προτού πνιγεί στις αγκαλιές των συγγενών του

25 Αυγούστου 2023 10:41
Με... μπύρα και «όλε»! Η αποθεωτική υποδοχή του Μίλτου Τεντόγλου απ' την οικογένειά του και την ελληνική αποστολή (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή του Μίλτου Τεντόγλου κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, μολονότι γύρισε μετά τα μεσάνυχτα μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι, γνώρισε την αποθέωση από την οικογένειά του και τα μέλη της ελληνικής αποστολής που τον περίμεναν στην είσοδο.

Η αποθεωτική υποδοχή του Μίλτου Τεντόγλου απ' την οικογένειά του και την ελληνική αποστολή

Τον υποδέχθηκαν με «όλε» και ένα ποτήρι μπύρα, ενώ η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία άνοιξε το πρωί της Πέμπτης τον χορό των μεταλλίων και γιόρταζε την περίσταση επίσης με μπύρα, έσπευσε να τσουγκρίσει το ποτήρι της με τον Τεντόγλου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αν και δεν πίνει αλκοόλ έκανε το χατίρι και ήπιε... μια γουλιά, προτού πνιγεί στις αγκαλιές των συγγενών του και των υπόλοιπων μελών της ελληνικής αποστολής, όπως συνέβη βεβαίως και με τον Γιώργο Πομάσκι, τον οποίο πέταξαν στον αέρα!

Στους ώμους σήκωσαν και τον Τεντόγλου, ο οποίος συνέχισε να κρατάει το ποτήρι με την μπύρα στο χέρι. Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι βεβαίως ήταν οι συγγενείς του Μίλτου που ταξίδεψαν απ' τα Γρεβενά στη Βουδαπέστη, οι γονείς του, η αδερφή του, οι δύο παππούδες του, η γιαγιά του και άλλοι συγγενείς και φίλοι που έζησαν από κοντά τη μεγάλη στιγμή του 25χρονου άλτη.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share