Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Σοκ στο Ψυχικό: Έφυγε από τη ζωή ο 23χρονος Αμερικανός μπασκετμπολίστας Ρέτζι Τσέινι

Είχε συμφωνήσει με την αθηναϊκή ομάδα για να συνέχιζε την καριέρα του στη χώρα μας

22 Αυγούστου 2023 10:48
Σοκ στο Ψυχικό: Έφυγε από τη ζωή ο 23χρονος Αμερικανός μπασκετμπολίστας Ρέτζι Τσέινι
Από Κυριάκος Μελλίδης

Σε ηλικία μόλις 23 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Αμερικανός παίκτης του μπάσκετ Ρέτζι Τσέινι, ο οποίος είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την ομάδα του Ψυχικού.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που ετοιμαζόταν για το πρώτο επαγγελματικό του βήμα στην Ελλάδα, άφησε την τελευταία του πνοή χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Η σχετική ανακοίνωση έγινε σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου.

Ο Τσέινι είχε αγωνιστεί στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τις φανέλες του Αρκάνσας και του Χιούστον. Την περασμένη σεζόν είχε αναδειχθεί κορυφαίος έκτος παίκτης της χρονιάς στο AAC.

Πέθανε ο ηθοποιός Ρον Σεφάς Τζόουνς - Είχε βραβευτεί με 2 βραβεία Emmy

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών άφησε ο Αμερικανός ηθοποιός Ρον Σεφάς Τζόουνς.

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο και ο θάνατος του Κρις Πελούζο σε ηλικία 38 ετών.

Έγινε πολύ γνωστός από τη σειρά This Is Us – ο ρόλος του ως χαμένος πατέρας που βρίσκει τη λύτρωση του χάρισε δύο βραβεία Emmy, ενώ είχε εμφανιστεί και στην τηλεοπτική σειρά υπερηρώων του Netflix Luke Cage.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του αντιμετώπιζε πρόβλημα με τους πνεύμονές του. Μάλιστα, υποβλήθηκε σε διπλή μεταμόσχευση πνεύμονα το 2020 λόγω χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και πέρασε σχεδόν δύο μήνες σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Οκτάβια Σπένσερ, η οποία έπαιξε μαζί με τον Τζόουνς στη σειρά Truth Be Told δήλωσε ότι ήταν «συντετριμμένη» από την είδηση. «Ο Ρον ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος ηθοποιός και, κυρίως, ένας υπέροχα ευγενικός άνθρωπος», ανέφερε η Σπένσερ. «Κάθε μέρα στα γυρίσματα με τον Ρον ήταν μια καλή μέρα».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share