Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Champions League: Κρίμα γι' αυτή την Ίντερ αλλά o Θεός ήθελε να γράψει ιστορία η Σίτι! (videos)

Η Ίντερ έχασε τα άχαστα στο φινάλε αλλά η Σίτι κατάκτησε το πρώτο της Champions League!

10 Ιουνίου 2023 23:56
Champions League: Κρίμα γι' αυτή την Ίντερ αλλά o Θεός ήθελε να γράψει ιστορία η Σίτι! (videos)
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το παρθενικό της Champions League κατάκτησε η Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας με 1-0 της εξαιρετικής Ίντερ με γκολ του Ρόντρι και MVP τον τερματοφύλακα Έντερσον!

Ίσως ήταν το μοναδικό παιχνίδι σε όλη την σεζόν που έδειξε γήινη. Θνητή. Με αδυναμίες. Το πρώτο παιχνίδι που οι παίκτες της βραχυκύκλωσαν τόσο πολύ, έκαναν τόσα φτηνά και εύκολα λάθη. Η Ίντερ τρύπησε το ταβάνι της, έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε. Αφόπλισε σχεδόν όλα τα (υπέρ)όπλα των Άγγλων, δίδαξε αμυντική συνέπεια και τακτική προσήλωση. Είχε και τις πιο κλασικές ευκαιρίες στην βραδιά. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κάνει το τέλειο παιχνίδι.

Champions League: Κρίμα γι' αυτή την Ίντερ αλλά o Θεός ήθελε να γράψει ιστορία η Σίτι!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει παραδεχθεί ότι ένα από τα μεγάλα λάθη της προπονητική του καριέρας ήταν πως δεν χρησιμοποίησε λεπτό τον Ρόδρι στον χαμένο τελικό Champions League του 2021 απέναντι στην Τσέλσι. Αυτή τη φορά δεν έκανε τέτοιο λάθος. Ο Ισπανός μέσος με ένα υπέροχο πλασαριστό σουτ στο 68ο λεπτό έσπασε το ιταλικό μπλοκ και έγινε ο άνθρωπος που χάρισε στην Μάντσεστερ Σίτι το πρώτο της Champions League, αλλά και ένα ιστορικό τρεμπλ με πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκό!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share