Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Basket league: Κατέκτησε την 3η θέση το Περιστέρι με 6/6 απέναντι στον ΠΑΟΚ

Μετά από σερί νικών η ομάδα του Σπανούλη τερμάτισε την τελική τριάδα

10 Ιουνίου 2023 21:08
Basket league: Κατέκτησε την 3η θέση το Περιστέρι με 6/6 απέναντι στον ΠΑΟΚ
(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Από Ανθή Κουρεντζή

Την έκτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες με τον ΠΑΟΚ στη σεζόν 2022/23 πανηγύρισε το Περιστέρι bwin, που πήρε την τρίτη θέση της Basket League.

Την τρίτη θέση της Basket League κατέκτησε το Περιστέρι bwin, καθώς το βράδυ του Σαββάτου επικράτησε με 73-51 του ΠΑΟΚ και έκανε το 3-0 στη σειρά των μικρών τελικών του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έκλεισε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τη σεζόν, έκανε το 6/6 απέναντι στους Θεσσαλονικείς σε μία περίοδο και ξεκινάει τον σχεδιασμό της για την επόμενη με στόχο να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα εμπρός, παίζοντας πιθανότατα στο EuroCup και όχι στο Basketball Champions League.

Σιλβέν Φρανσίσκο και Μίρο Μπίλαν ήταν για ακόμα μία φορά οι κορυφαίου του Περιστερίου, που δεν είχε όρεξη να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη, έπαιξε με πείσμα και πήρε το αποτέλεσμα με χαρακτηριστική άνεση.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, δεν κάλυψε τις απουσίες των Σαλούστρου, Σλαφτσάκη, Σάιμπερτ, είχε άσχημα ποσοστά ειδικά από την περιφέρεια και κυρίως δεν έπαιξε με ενέργεια καθώς η ανατροπή από το 0-2 έμοιαζε ούτως ή άλλως με θαύμα. Ο Γιανίκ Φράνκε ήταν ο μόνος που πάλεψε, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να τιμάται από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πιτσίλκας, Τζιοπάνος, Χριστινάκης

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-19, 40-27, 50-39, 73-51

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share