Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023

Τελικός Champions League: Ισχυρή πυρκαγιά στην Κωνσταντινούπολη, στο γήπεδο έχουν φτάσει οι καπνοί!

Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο κοντά στο γήπεδο του τελικού Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ.

10 Ιουνίου 2023 20:57
Τελικός Champions League: Ισχυρή πυρκαγιά στην Κωνσταντινούπολη, στο γήπεδο έχουν φτάσει οι καπνοί!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη λίγο πριν την έναρξη του τελικού Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ.

Οι πρώτες πληροφορίες από τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ξέσπασε φωτιά σε εργοστάσιο, αυτή πήρε μεγάλη έκταση και οι καπνοί ήδη έχουν φτάσει στο γήπεδο «Κεμάλ Ατατούρκ», όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League.

Δείτε βίντεο:

Από το κτίριο βγαίνουν πυκνοί μαύροι καπνοί και ήδη έχουν κινητοποιηθεί μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο και να μην υπάρξει κίνδυνος για την ευρύτερη περιοχή.

Η UEFA επίσης είναι σε συνεννόηση με τους αρμόδιους στην Κωνσταντινούπολη κι ελπίζουν οι καπνοί να μην «πνίξουν» το γήπεδο, διότι θα υπάρχουν στις κερκίδες δεκάδες χιλιάδες οπαδοί και ο κίνδυνος είναι τεράστιος. Δεν αποκλείεται, όπως τονίζουν τουρκικά ΜΜΕ, αν δεν τεθεί άμεσα υπό έλεγχο η κατάσταση να μετατεθεί η ώρα έναρξης του αγώνα.

Η αστυνομία με τη σειρά της, προσπαθεί να συντονίσει την προσέλευση των οπαδών της Σίτι και της Ίντερ στο γήπεδο, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί, αλλά προτεραιότητα τώρα των αρχών είναι να μην προσεγγίσουν φίλαθλοι το σημείο στο οποίο μαίνεται η φωτιά κοντά στο γήπεδο, διότι η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share