Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στέφανος Τσιστσιπάς: Νέο ειδύλλιο για τον Έλληνα τενίστα - Η φωτογραφία που τον «πρόδωσε»

Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

7 Ιουνίου 2023 20:50
Στέφανος Τσιστσιπάς: Νέο ειδύλλιο για τον Έλληνα τενίστα - Η φωτογραφία που τον «πρόδωσε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι ξανά ερωτευμένος. Υπενθυμίζεται, ότι ο Στέφανος ηττήθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros από τον Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Έλληνας τενίστας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, φέρεται να είναι ζευγάρι με την 26χρονη Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα.

Όπως επισημαίνεται στα δημοσιεύματα, μία από τις σημαντικές ενδείξεις που φουντώνουν την φημολογία ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, είναι το γεγονός ότι δημοσίευσαν ταυτόχρονα, κοινές τους φωτογραφίες, στα προφίλ τους στο Spotify.

Στέφανος Τσιστσιπάς: Νέο ειδύλλιο για τον Έλληνα αθλητή - Η φωτογραφία που τον «πρόδωσε»
Στέφανος Τσιστσιπάς: Νέο ειδύλλιο για τον Έλληνα αθλητή - Η φωτογραφία που τον «πρόδωσε»

Σημειώνεται ότι η Πάουλα Μπαντόσα εθεάθη στις εξέδρες προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι που έδωσε ο Έλληνας πρωταθλητής με τον Όφνερ στο Roland Garros, πριν από μερικές ημέρες.

Εικάζεται ότι οι δύο τενίστες ήρθαν πιο κοντά μετά τα γυρίσματα του Break Point, του ντοκιμαντέρ του Netflix για το τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ελεύθερος τους δύο τελευταίους μήνες, μετά τον χωρισμό του με την Θεοδώρα Πεταλάς.

Διώροφο νεοκλασικό με μεγάλη συλλογή παπουτσιών: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας ξεναγεί στο εντυπωσιακό σπίτι του στο Παρίσι (video)

Στο Παρίσι βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αφορμή το τουρνουά τένις Roland Garros και μας δίνει μια ματιά στο σπίτι που νοικιάζει. Υπενθυμίζεται, ότι ο Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του γαλλικού όπεν.

Ο σπουδαίος Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί σήμερα εναντίον του Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα, για το 2ο γύρο του τουρνουά και ελπίζει σε μια νίκη.

Πριν όμως από τον αγώνα, η κάμερα της Adidas βρέθηκε στο σπίτι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παρίσι, με τον Έλληνα αθλητή να κάνει μια μίνι παρουσίαση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας ξεναγεί στο σπίτι του

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο που ανέβασε η Adidas στο TikTok και έχει πάνω από 250.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νεοκλασικό με αυλή, το οποίο και νοικιάζει – αν και δεν θέλησε να αποκαλύψει το ποσό που δίνει.

Στην αυλή, όπως βλέπουμε έχει πινγκ πονγκ, όπου παίζει όταν βρίσκει χρόνο με τον αδερφό του, ενώ περνώντας στο εσωτερικό του σπιτιού, μας δείχνει τη μεγάλη συλλογή παπουτσιών που έχει μέσα σε προθήκες – όπως λέει ανήκουν σε φίλους του – δείχνοντας μάλιστα ένα συγκεκριμένο παπούτσι, για το οποίο αποκαλύπτει ότι πίσω από αυτό κρύβεται μια μεγάλη άγρια ιστορία στο Βέγκας.

Στη συνέχεια, περνάει στο σαλόνι, όπου πάνω από τον μεγάλο καναπέ δεσπόζει μια τεράστια φωτογραφία του παππού του, Σεργκέι Σαλνίκοφ, ο οποίος ήταν μεγάλο αστέρι της ΕΣΣΔ και μάλιστα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Μελβούρνης το 1956 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Ακολούθως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να μας ξεναγήσει στις κρεβατοκάμαρες, οι οποίες βρίσκονται στον πάνω όροφο της μονοκατοικίας, αλλά το μετανιώνει καθώς ακούει, όπως λέει, φωνές από εκεί.

Σειρά έχει η κουζίνα, αν και δεν μας την δείχνει παρά μόνο το τραπέζι όπου απολαμβάνει τα γεύματά του και αποκαλύπτει πως αυτό που τρώει κατά τη διάρκεια του τουρνουά είναι τρία φρούτα: ένα μήλο, μια μπανάνα και ένα αχλάδι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share