Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μίλτος Τεντόγλου: Αποθέωση στον Πειραιά - Πρώτος με άλμα 8,24μ. (Video)

Ξεσήκωσε τον κόσμο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

4 Ιουνίου 2023 20:48
Μίλτος Τεντόγλου: Αποθέωση στον Πειραιά - Πρώτος με άλμα 8,24μ. (Video)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπροστά σε μία γεμάτη κερκίδα (υπήρχε κόσμος που δεν χωρούσε και περίμενε υπομονετικά να βρει μία κενή θέση) στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε άλλη μία νίκη και γνώρισε την αποθέωση με άλμα 8,24μ.

Παρουσία θρύλων, όπως οι Κεντέρης, Ξάνθου, Μαυρωτάς, Σακοράφα (μεταξύ άλλων), ο Γρεβενιώτης Ολυμπιονίκης επικράτησε ξανά σε αγώνα με άλμα στα 8,24μ. Με την ευκαιρία, δείτε την οργισμένη ανάρτηση του αθλητή.

Σε μία πολύ όμορφη διοργάνωση, στην πλατφόρμα που στήθηκε πάνω στον δρόμο και μάζεψε πάρα πολλούς θεατές κάθε ηλικίας, ο Τεντόγλου άρχισε με 7,83μ., πατώντας πολύ πίσω από την βαλβίδα, ενώ ήταν άκυρος οριακά στο δεύτερο άλμα.

Στο τρίτο πάτησε πολύ πίσω και έκανε 8,03μ..

Όλοι στο «πόδι» για τον Μίλτο Τεντόγλου: Αποθέωση στο ΣΕΦ για τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή στίβου

Ο Μίλτος Τεντόγλου δίνει πάντα λόγους στους Έλληνες για να τον αγαπάνε και να του το δείχνουν, όπως έγινε δηλαδή και στο ΣΕΦ όπου γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες φιλάθλους που ήταν στο «πόδι» κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η τελευταία εβδομάδα ήταν αρκετά έντονη για τον Έλληνα πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος, αφού υπήρξε η ακύρωση του άλματος που είχε κάνει και ήταν το καλύτερο στον κόσμο για το 2023 λόγω των παπουτσιών του, με τον ίδιο να απαντάει κάνοντας ξανά, με 8,41μ., την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, θα βγουν σε δημοπρασία τα παπούτσια που φορούσε στο άλμα που ακυρώθηκε και τα έσοδα θα διατεθούν για τα παιδιά στην Τουρκία μετά τον φονικό σεισμό που συγκλόνισε τη γειτονική χώρα.

Υπήρχαν, επομένως, ξανά έξτρα λόγοι για να αποθεωθεί ο Τεντόγλου και ακριβώς αυτό έγινε κατά την παρουσίασή του, με τον ίδιο να υποκλίνεται προς την πλευρά του κόσμου, θέλοντας έτσι να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξή τους.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share