Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Σοκ: Οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ έπεσε από το πάνω διάζωμα και σκοτώθηκε - Σοκάρει το βίντεο της πτώσης

Ανείπωτη τραγωδία στο «Μονουμεντάλ» με έναν οπαδό να πέφτει από το πάνω διάζωμα και να χάνει τη ζωή του την ώρα του αγώνα της Ρίβερ με την Ντεφένσα, ο οποίος διακόπηκε.

4 Ιουνίου 2023 10:07
Σοκ: Οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ έπεσε από το πάνω διάζωμα και σκοτώθηκε - Σοκάρει το βίντεο της πτώσης
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σοκάρουν τα νέα που έρχονται από την Αργεντινή! Σύμφωνα με όσα αναπαράγουν τα Μέσα της χώρας, ένας οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ έχασε τη ζωή του την ώρα του αγώνα με την Ντεφένσα Χουστίθια στο «Μονουμεντάλ».

Ο άτυχος οπαδός έπεσε από το πάνω διάζωμα της κερκίδας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, με τους διασώστες να μην καταφέρνουν να τον σώσουν! Το παιχνίδι όπως είναι λογικό διακόπηκε οριστικά στο 25ο λεπτό, όταν έλαβε χώρα η τραγωδία με τους παίκτες και τα επιτελεία των δύο ομάδων να είναι εμφανώς επηρεασμένα και σοκαρισμένα…

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για τον τρόπο του δυστυχήματος, ούτε για τα στοιχεία του ανθρώπου που σκοτώθηκε την ώρα του αγώνα.

Σοκάρουν ακόμα περισσότερο τόσο το βίντεο-ντοκουμέντο που έχει κυκλοφορήσει, όσο και οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως πρόκειται για 53χρονο άνδρα που ονομάζεται Πάμπλο Μαρσέλο Σεράνο, ο οποίος φέρεται να πήδηξε στο κενό από την κερκίδα «Sivori Alta» -που ήταν στο 90% της χωρητικότητάς της- πεθαίνοντας ακαριαία. Σημειώνεται, δε, ότι την ώρα της πτώσης δεν υπήρξε καμία παρέμβαση τρίτου, ενώ σε άλλο σημείο του γηπέδου βρισκόταν και η κόρη του, η οποία αυτήν την ώρα καταθέτει στις Αρχές.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share