Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η Ελλάδα που πληγώνει τα παιδιά της και πολλές φορές τα αφήνει άστεγα!

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Χόκεϊ επί χόρτου

25 Μαΐου 2023 15:22
Η Ελλάδα που πληγώνει τα παιδιά της και πολλές φορές τα αφήνει άστεγα!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Δεν περιμέναμε ποτέ ότι, η αγάπη μας για το αρχαίο Ελληνικό άθλημα «κερητίζειν» σημερινό Χόκεϊ επί χόρτου που μόνο θετικά συνεισφέρει στην εθνική διαδρομή, με την αποδοχή του από τα παιδιά μας, με επιτυχίες και με τις γενιές που έρχονται να πάρουν τη σκυτάλη από εμάς, θα είχε ως ανταπόκριση την απαξίωση και την περιφρόνηση από την επίσημη Πολιτεία.

Μετά από πολλούς μήνες κωλυσιεργίας και διαδικαστικών καθυστερήσεων, που στα μάτια μας φαντάζουν καθαρή κοροϊδία, το χόκεϊ επί χόρτου παραμένει ΑΣΤΕΓΟ, χωρίς η Πολιτεία να έχει υλοποιήσει τη ρητή και έγγραφη δέσμευση της για την παραχώρηση χώρου στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, απαραίτητη προϋπόθεση για την ύπαρξη και τη συνέχειά του, αφού το μοναδικό γήπεδο του Αγ. Κοσμά παραδόθηκε στους επενδυτές του Ελληνικού. Εμείς, δείξαμε από την αρχή καλή θέληση και συνεπή υπομονή.

Δεχτήκαμε να ξεσπιτωθούμε από τις εγκαταστάσεις μας στον Άγιο Κοσμά, για τη διευκόλυνση και
ταχύτερη υλοποίηση της μεγάλης επένδυσης του Ελληνικού, αφού η Πολιτεία δεσμεύτηκε με τη σειρά της για τη γρήγορη αντικατάστασή τους.

Μέχρι και σήμερα, παραμένουμε ΑΣΤΕΓΟΙ

Λόγω της προεκλογικής περιόδου, επιλέξαμε τη σιωπή, για να μην κατηγορηθούμε για προσπάθεια εκμετάλλευσης του προβλήματός μας. Συνεχίζουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους, δεν θα συνεχίσουμε ωστόσο και να ανεχόμαστε τον εμπαιγμό.

Θα μας βρουν δίπλα τους, ή απέναντί τους.

Θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε το άθλημά μας να συνεχίσει να υπάρχει .

Το Δ.Σ., οι αθλητές και οι γονείς των αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χόκεϊ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share