Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Ο αρχηγός στο σπίτι του: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Κάρλος Ζέκα ο Παναθηναϊκός!

2.095 ημέρες μετά ξανά στα πράσινα!

24 Μαΐου 2023 11:27
Ο αρχηγός στο σπίτι του: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Κάρλος Ζέκα ο Παναθηναϊκός!
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η επιστροφή του Ζέκα στον Παναθηναϊκό μετά από έξι χρόνια είναι γεγονός! Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου μέσου μετά από 2.095 μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

2.095 ημέρες πίσω η ανακοίνωση της ΠΑΕ κατέληγε ως εξής: «Ο δεσμός Παναθηναϊκού και Ζέκα δεν σπάει». Και δεν έσπασε ποτέ! Ας πέρασαν 6 χρόνια. Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Ζέκα στο σπίτι του! Ο Κάρλος υπέγραψε το συμβόλαιο της επανόδου του στον Παναθηναϊκό και θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση της νέας αγωνιστικής περιόδου στο «Γ. Καλαφάτης».

Πάτησε Ελλάδα το 2011 σε ηλικία 23 ετών με το διαβατήριο να γράφει Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκες και εθνικότητα «Πορτογάλος». Μετά από 249 συμμετοχές και έξι χρόνια με την πράσινη φανέλα -τα περισσότερα με το περιβραχιόνιο στο χέρι- και άλλα έξι χρόνια στην Κοπεγχάγη, ο Ζέκα, με ελληνική υπηκοότητα και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα πλέον, γυρίζει για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Η φανέλα με το Τριφύλλι στην καρδιά, αυτή που τίμησε όσο λίγοι τον 21ο αιώνα, τον περιμένει.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share