Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τέλος εποχής στο παγκόσμιο τένις: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται ο Ράφαελ Ναδάλ!

Έθεσε μάλιστα εαυτόν και εκτός του επικείμενου Roland Garros

18 Μαΐου 2023 18:20
Τέλος εποχής στο παγκόσμιο τένις: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται ο Ράφαελ Ναδάλ!
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ο Ισπανός θρύλος του παγκόσμιου τένις και ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών μαζί με τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφαελ Ναδάλ, ανακοίνωσε πως η επόμενη χρονιά θα είναι η τελευταία του!

Ο Ναδάλ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού μετά το Αυστραλιανό Όπεν και ήθελε να αγωνιστεί στο Γκραν Σλαμ στο Παρίσι, το οποίο έχει κατακτήσει 14 φορές και συμμετέχει ανελλιπώς τα προηγούμενα 18 χρόνια.

Δείτε επίσης: Final Four Euroleague - Μπαρτζώκας: «Δεν θα αποτύχουμε αν δεν το πάρουμε, αλλά θα κάνουμε το παν» - Οι δηλώσεις των 4ων προπονητών

«Αν συνεχίσω να παίζω τώρα, δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να παίξω την επόμενη χρονιά. Δεν θα πάω στο Roland Garros, δεν θα παίξω αυτούς τους μήνες και πρόθεσή μου είναι η επόμενη χρονιά να είναι η τελευταία μου. Να μπορώ να παίξω τα τουρνουά που θέλω και να αποχαιρετήσω αυτούς που με έχουν σημαδέψει», ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη Τύπου.

Η εξέλιξη αυτή, εφόσον επιβεβαιωθεί, δεν έρχεται ως μεγάλη έκπληξη καθώς πρόσφατα είχε διαρρεύσει ένα βίντεο από προπόνηση του Ναδάλ, στην οποία φαίνεται να υποφέρει από πόντους και να αποχωρεί από το court περπατώντας με μεγάλη δυσκολία.

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Νομίζω ότι μοιάζω με τον Ορλάντο Μπλουμ»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε αν έχει στο μυαλό του κάποιον διάσημο, που νομίζει ότι του μοιάζει και ανέφερε το όνομα του Ορλάντο Μπλουμ.

Μάλιστα, ο Έλληνας πρωταθλητής τόνισε πως αν του δινόταν η ευκαιρία, θα επιθυμούσε να αλλάξει το όνομά του σε Ορλάντο.

«Νομίζω ότι μοιάζω με τον Ορλάντο Μπλουμ. Μου αρέσει το όνομα Ορλαντο. Δεν θα με πείραζε να άλλαζα το όνομά μου σε Ορλάντο. Το άλλο μου όνομα θα μπορούσε να είναι Ορλάντο Άτλας. Αν μπορούσα να αλλάξω την ταυτότητά μου και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποσυρόταν και ξεκινούσα με διαφορετικό όνομα και ταυτότητα στο Tour θα το έκανα Ορλάντο Άτλας. Μπορεί και να ξύριζα τα μαλλιά μου για να ξεγελάσω τον κόσμο» ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share