Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κατακλύζεται από κόσμο: Τι συμβαίνει, 2 φορές τον χρόνο, στο νησί της Μπουμπουλίνας και γεμίζει με celebrities και κορυφαίους αθλητές!

Τι συμβαίνει στις Σπέτσες δύο φορές τον χρόνο και τραβάνε πάνω τους όλα τα βλέμματα;

15 Μαΐου 2023 09:47
Κατακλύζεται από κόσμο: Τι συμβαίνει, 2 φορές τον χρόνο, στο νησί της Μπουμπουλίνας και γεμίζει με celebrities και κορυφαίους αθλητές!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Δύο φορές τον χρόνο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο νησί της Μπουμπουλίνας, στις πανέμορφες Σπέτσες και ο λόγος είναι άκρως αθλητικός!

Κάθε Μάιο και Οκτώβριο, πριν την έναρξη και μετά το πέρας του καλοκαιριού δύο κορυφαία αθλητικά γεγονότα διεξάγονται στις Σπέτσες υπό την αιγίδα της Communication lab! Κορυφαίοι αθλητές και celebrities κατακλύζουν το νησί και όλα τα φώτα στρέφονται στον Αργοσαρωνικό!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (12-14/05) διεξήχθη στις Σπέτσες το Spetsathlon 2023 κάτω από τεράστια επιτυχία. Ποδηλατικοί αγώνες, αγώνες κολύμβυσης καθώς και τρεξίματος προσέκλυσαν το ενδιαφέρον και γέμισαν το νησί με κόσμο και χαμόγελα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα στιγμυότυπα από το λαμπερό τριήμερο που μας πέρασε:

Αρκετοί ήταν και οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz που βρέθηκαν στο νησί του Αργοσαρωνικού και πήραν μέρος στα αγωνίσματα! Αναστασία Περάκκη, Κλέλια Πανταζή, Ηλίας Γκότσης, Νικολέτα Ράλλη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γωγώ Φαρμάκη, Χάρης Γιακουμάτος, Πάνος Θεοδώρου, Νίκος Γεωργιάδης και άλλοι πολλοί ανάμεσα στους παρευρισκόμενους!

Spetses Mini Marathon

Όπως σας αναφέραμε και προηγουμένος το Spetsathlon δεν είναι ο μόνος λόγος που... κατακλίζεται από υγεία και αθλητισμό το νησί μέσα στην χρονιά. Τον Οκρώβριο διεξάγεται και το Spetses Mini Marathon, όπου φέτος θα λάβει μέρος το τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου.

Όσο για τα αγωνίσματα του Spetses Mini Marathon; Είναι τα ακόλουθα:

  • 5Κ RUNNING
  • 10K RUNNING
  • 25K RUNNING
  • 1.5K SWIM
  • 3K SWIM
  • 5Κ SWIM

Ραντεβού λοιπόν στις 29 Σεπτεμβρίου στις Σπέτσες! Διαβάστε λεπτομέρειες για δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share