Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Super League: Επίσημο! Αναβλήθηκε η 9η αγωνιστική των playoffs - Έντονη διαφωνία για τον ορισμό της ημέρας

Η απόφαση της λίγκας μετά την επιστολή του Παναθηναϊκού για τα κρούσματα κορωνοϊού

6 Μαΐου 2023 15:33
Super League: Επίσημο! Αναβλήθηκε η 9η αγωνιστική των playoffs - Έντονη διαφωνία για τον ορισμό της ημέρας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI
Από Κυριάκος Μελλίδης

Την αναβολή των παιχνιδιών της 9ης αγωνιστικής των play off που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν την Κυριακή 7/5 ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκα έπειτα από αίτημα του Παναθηναϊκού, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊου.

Και οι 14 ΠΑΕ της Λίγκας συμφρώνησαν στο αίτημα των "πράσινων" αλλά όπως ανακοινώθηκε η απόφαση πάρθηκε από τον πρόεδρο της Λιγκας και την αναπληρώτρια όπως άλλωστε προβλέπεται από τον ΚΑΠ. Η απόφαση για την ημέρα διεξαγωγής της αγωνιστικής θα παρθεί στο διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού που θα συνεδριάσει εκτάκτως την Κυριακή 7/5 (12.00) κι εδώ υπάρχουν διαφωνίες.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θέλουν να γίνει το παιχνίδι τη Δευτέρα 8/5. Η Ενωση θέλει να γίνει άμεσα και οι "ερυθρόλευκοι" εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 14/5 για το φινάλε των play off. Θέλουν δηλαδή, να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες μέρες στη διάθεση τους μέχρι την αναμέτρηση της Τούμπας. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός διαφωνεί με τον ορισμό τη Δευτέρα 8/5, μόλις 24 ώρες δηλαδή μετά τον αρχικό ορισμό του ντέρμπι του Καραϊσκάκη.

Super League
Super League

Η ανακοίνωση της Λίγκας

Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών που είχαν οριστεί για την 7η Μαΐου 2023 και ώρα 20:00.

Κάηκε η Νάπολη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια!

Η Νάπολι είναι ξανά πρωταθλήτρια στη Serie A και οι οπαδοί της ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια και την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η προσμονή ήταν μεγάλη, αλλά η Νάπολι του Σπαλέτι και του Όσιμεν κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή της Serie A και να οδηγήσει ολόκληρη τη Νάπολη στους δρόμους για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Πάνω από 10.000 οπαδοί της βρέθηκαν στο Ούντινε και εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, με τη λήξη του αγώνα με την Ουντινέζε, ενώ “τρέλα” επικράτησε και στο γήπεδο “Ντιέγκο Μαραντόνα”, το οποίο ήταν κατάμεστο από Ναπολιτάνους που είδαν μαζί το ματς και έστησαν το δικό του “πάρτι” για το πρωτάθλημα.

Το γλέντι συνεχίστηκε φυσικά όλη τη νύχτα στη Νάπολη, η οποία βάφτηκε στα χρώματα της ομάδας, με τον κόσμο να έχει κατακλύσει την πόλη του ιταλικού Νότου, για να πανηγυρίσει την ιστορική επιτυχία των “παρτενοπέι”.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share