Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες των δύο «μονομάχων» στη «μητέρα των μαχών»

Καμία έκπληξη από Γιοβάνοβιτς, αλλαγές από Αλμέιδα

30 Απριλίου 2023 19:15
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες των δύο «μονομάχων» στη «μητέρα των μαχών»
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ για το παιχνίδι, που πιθανότατα θα κρίνει τον πρωταθλητή στη Super League, με την ενδεκάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιβεβαιώνει όσα σας είχαμε μεταφέρει και να μην εμπεριέχει εκπλήξεις, με τον Ματίας Αλμέιδα να εκπλήσσει εν μέρει, μετά τις προβλέψεις που υπήρχαν.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος στην καθιερωμένη επιθεώρηση των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, επέλεξε τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, τον Κώτσιρα στο δεξί άκρο της άμυνας, τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον στο κέντρο των μετόπισθεν και τον Χουάνκαρ στην αριστερή πλευρά.

Στη μεσαία γραμμή η τριπλέτα αποτελείται από τους Πέρεθ, Κουρμπέλη και Τσέριν, ο Παλάσιος θα είναι στο δεξί φτερό, ο Μπερνάρ αριστερά και ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Την ίδια στιγμή, ο Ματίας Αλμέιδα έκανε τις εκπλήξεις του. Ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε τον Κώστα Γαλανόπουλο μαζί με τον Γιόνσον στον άξονα, με τον Νταμιάν Σιμάνσκι να μένει στον πάγκο, όπως και ο Ορμπελίν Πινέδα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Γκαρσία.

Παναθηναϊκός: Παράνοια για τον τίτλο - Ένταση και δακρυγόνα στη Λεωφόρο πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για το ματς της χρονιάς με την ΑΕΚ, ωστόσο ένταση επικράτησε περίπου 2.5 ώρες πριν από την αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με δακρυγόνα από την πλευρά της Αστυνομίας.

Στην όδο Τσόχα η ΕΛ.ΑΣ άρχισε να κάνει έντονη χρήση δακρυγόνων όσο και επί της Λ. Αλεξάνδρας με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική. Μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν και η ένταση σταμάτησε.

Οπαδοί Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Οπαδοί Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Όλοι είναι… ήδη στη Λεωφόρο

Μπορεί το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ να θέλει ακόμη τρεις ώρες για να ξεκινήσει (20:00) , ωστόσο χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται ήδη στη Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα, πάρα πολλοί οπαδοί των «πράσινων» βρίσκονται έξω από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» δημιουργώντας τεράστιες ουρές, ενώ ο ενθουσιασμός για την αναμέτρηση είναι μεγάλος.

Παράλληλα, υπάρχουν τόσο έξω από τη Λεωφόρο όσο και μέσα στο γήπεδο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: Sdna.gr

ΑΕΚ: Τρέλα από τους οπαδούς της πριν από το ντέρμπι τίτλου - Πάνω από 5.000 στο ξενοδοχείο της ομάδας

Η ανυπομονησία για τον τίτλο είναι έκδηλη σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου της Super League, με τους οπαδούς της Ένωσης να προκαλούν… πανικό στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η ομάδα.

Πάνω από 5.000 οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής περίπου μία ώρα πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Λεωφόρο για να αποθεώσουν τους παίκτες και τον Ματίας Αλμέιδα.

Είναι βέβαιο ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ με μηχανάκια, θα συνοδεύσουν το πούλμαν της Ένωσης έως ένα σημείο στη Λεωφόρο Κηφισιάς, όπως συνέβη και στο ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως αρκετός κόσμος της ΑΕΚ έχει μπει στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο

Πηγή: Sdna.gr και Gazzetta.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share