Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΑΕΚ: Τρέλα από τους οπαδούς της πριν από το ντέρμπι τίτλου - Πάνω από 5.000 στο ξενοδοχείο της ομάδας

«Πρωτάθλημα και Κύπελλο Δικέφαλε Αετέ»

30 Απριλίου 2023 17:28
ΑΕΚ: Τρέλα από τους οπαδούς της πριν από το ντέρμπι τίτλου - Πάνω από 5.000 στο ξενοδοχείο της ομάδας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ανυπομονησία για τον τίτλο είναι έκδηλη σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου της Super League, με τους οπαδούς της Ένωσης να προκαλούν… πανικό στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η ομάδα.

Πάνω από 5.000 οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής περίπου μία ώρα πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Λεωφόρο για να αποθεώσουν τους παίκτες και τον Ματίας Αλμέιδα.

Είναι βέβαιο ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ με μηχανάκια, θα συνοδεύσουν το πούλμαν της Ένωσης έως ένα σημείο στη Λεωφόρο Κηφισιάς, όπως συνέβη και στο ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως αρκετός κόσμος της ΑΕΚ έχει μπει στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο

Πηγή: Sdna.gr και Gazzetta.gr

ΑΕΚ: Πάνοπλη για το ντέρμπι τίτλου με τον Παναθηναϊκό - Η πιθανή ενδεκάδα του Αλμέιδα

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό, με τον Ματίας Αλμέιδα να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του γι' αυτό το ματς. Μέσα οι Μοχαμάντι και Ραντόνοια, πήρε 23 παίκτες μαζί του ο Αργεντινός τεχνικός.

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του ο Ματίας Αλμέιδα για το ματς της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (30/04, 20:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) με στόχο τη νίκη και το αβαντάζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός τεχνικός πήρε μαζί του 23 παίκτες και ανάμεσά τους βρίσκονται ο Μίλαντ Μοχαμάντι και ο Βεντάτ Ραντόνια, ενώ σε σχέση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ απουσιάζει ο Κοσίδης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share