Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λεβαδειακός – Ιωνικός 2-2: Η «σφαγή» της παραμονής συνεχίζεται

Όρθιοι οι Νικαιώτες στη Βοιωτία με Τσιγκρίνσκι στο 86'

22 Απριλίου 2023 21:43
Λεβαδειακός – Ιωνικός 2-2: Η «σφαγή» της παραμονής συνεχίζεται
(ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λεβαδειακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή αλλά ο Ιωνικός με τον Τσιγκρίνσκι ισοφάρισε σε 2-2 στο 86' και πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή ενώ οι Βοιωτοί παρέμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αν και στην προηγούμενη αγωνιστική ο Λεβαδειακός είχε νικήσει τον Αστέρα, δεν είχε την ίδια τύχη με τον Ιωνικό.

Ευκαιρίες ο Λεβαδειακός, γκολάρα ο Ιωνικός και 0-1

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που σε μεγάλο βαθμό είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες με γρήγορο ρυθμό και φάσεις, παρότι η αλήθεια είναι πως ο αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής δεν ήταν και ο καλύτερος.

Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο μέρος είχαν τον έλεγχο, έκαναν φάσεις, αλλά όσες φορές βρέθηκαν κοντά στο γκολ, ο Χουτεσιώτης και ο Τσιγκρίνσκι τους είπαν όχι. Ο έμπειρος τερματοφύλακας σταμάτησε με εξαιρετική προσπάθεια την κεφαλιά του Νίκα στο 17' και τον Γερεμέγιεφ στο 32', ενώ ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός νίκησε επίσης τον Γερεμέγιεφ στο 30'.

Λεβαδειακός - Ιωνικό 2-2
Λεβαδειακός - Ιωνικό 2-2 © (ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/ EUROKINISSI)

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ σε μια κόντρα που έκαναν στο 26'. Η μπάλα έφτασε στον Φατιγκά και αυτός με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Γκροφ κάνοντας έτσι το 0-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Ανατροπή που έμεινε στη μέση ελέω Τσιγκρίνσκι

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε τους γηπεδούχους να μπαίνουν εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο και να καταφέρνουν μέσα σε 6 λεπτά να κάνουν την ανατροπή. Η αρχή έγινε με τον Γερεμέγιεφ στο 50' που με ωραίο γύρισμα νίκησε τον Χουτεσιώτη και ολοκληρώθηκε στο 56' με όμορφο πλασέ του Μεχία.

Από εκείνο το σημείο είδαμε και πάλι τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν χωρίς να τα καταφέρουν κάτι που έκανε τελικά στο 85' ο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός μετά από κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Μύγα έκανε το 2-2. Ένα γκολ που αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά μετά το VAR μέτρησε κανονικά και ο Ιωνικός έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από την Λιβαδειά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share