Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος με 19χρονο τερματοφύλακα που έχασε τη ζωή του την ώρα που κοιμόταν (photo)

Ακαριαίος ο θάνατος του νεαρού αθλητή

18 Απριλίου 2023 16:44
Θρήνος με 19χρονο τερματοφύλακα που έχασε τη ζωή του την ώρα που κοιμόταν (photo)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Ο Σουλεϊμάν Εντιόν, 19χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα των προσφύγων, έφυγε από τη ζωή την ώρα που κοιμόταν καθώς υπέστη στον ύπνο του καρδιακό επεισόδιο.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας με καταγωγή από τη Σενεγάλη, αγωνιζόταν σε ομάδα προσφύγων στην ευρύτερη περιοχή του Λέτσε και το πρωί της Τρίτης, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του θείου του.

Οι πληροφορίες που έρχονται από τη γείτονα χώρα, αναφέρουν πως ο άτυχος ποδοσφαιριστής υπέστη καρδιακό επεισόδιο την ώρα που κοιμόταν με τον θάνατό του να είναι ακαριαίος. Ο άτυχος νεαρός, είχε βρεθεί στην Ιταλία στην ηλικία των 16 ετών όταν είχε συμμετάσχει σε τουρνουά ποδοσφαίρου για πρόσφυγες ενώ είχε ανεκυρήχθει και ο καλύτερος τερματοφύλακας, σε αντίστοιχο τουρνουά που είχε συμμετάσχει.

Δείτε επίσης: «Δεν υπάρχουν λόγια. Θα υπάρχεις πάντα εδώ»: 30χρονος «έσβησε» στην άσφαλτο – Ανατριχιάζουν τα μηνύματα των φίλων του

«Πέτα ψηλά αδερφέ, θα μας λείψεις τόσο πολύ»: «Έσβησε» ξαφνικά 28χρονος ποδοσφαιριστής

«Έσβησε» ξαφνικά στα 28 του χρόνια, ο ποδοσφαιριστής Mέισον Πεντλ που έπαιζε για την ομάδα AFC Portchester.

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του απέτισαν φόρο τιμής συντετριμμένοι για την αναπάντεχη απώλειά του.

Ο προπονητής Μαρκ Ντούγκαν μοιράστηκε τα δύσκολα νέα για τον αρχηγό της K23 της Portchester, με τα αγαπημένα του πρόσωπα να τον περιγράφουν ως «τεράστιο χαρακτήρα» και να προσθέτουν ότι ο θάνατός του είναι «τεράστια απώλεια για όλους».

«Ο αρχηγός μας, ο συμπαίκτης μας και ο φίλος μας – θα λείψεις τόσο πολύ σε όλους στον σύλλογο και για εμάς εδώ στην Κ23. Ήταν ο αρχηγός μας ναι, αλλά και ένας τεράστιος χαρακτήρας για από τον σύλλογο, το νησί και την γύρω ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ποιος ήταν ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που πέθανε ξαφνικά

«Ως συμπαίκτης για πολλούς η επιρροή του ήταν εκεί για να τη δουν όλοι και αναμφίβολα θα συνεχιστεί από τους πολλούς που βοήθησε στο ποδοσφαιρικό τους ταξίδι Πραγματικός φίλος για όλους όσοι τον γνώρισαν και μια τεράστια απώλεια για όλους. RIP Mέισον- πέτα ψηλά αδερφέ» πρόσθεσε

Μερικοί από τους συμπαίκτες του αντέδρασαν στον θάνατό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον James Cowan να γράφει: «Η πιο ευγενική και αξιαγάπητη ψυχή. Δεν έχω λόγια να πω σήμερα. Απλά να ξέρεις ότι αγαπήθηκες από τόσους πολλούς».

Ο Olly Searle έγραψε: «Δεν υπάρχουν λόγια. RIP», ενώ ο Curtis Da Costa είπε: «Ηρέμησε αδερφέ». Στην ιστοσελίδα GoFundMe έχει δημιουργηθεί μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων για να στηρίξει την οικογένειά του με τα έξοδα της κηδείας. Οι δωρεές είχαν ήδη ξεπεράσει τις 17.000 λίρες μέσα σε μισή ημέρα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share