Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο γκολ στον αγώνα Μαρτινίκα-Κόστα Ρίκα: Θύμισε το «ποίημα» του Μπέργκαμπ με τον Νταμπίζα! (video)

Δε θα χορταίνετε να το βλέπετε!

28 Μαρτίου 2023 10:26
Αδιανόητο γκολ στον αγώνα Μαρτινίκα-Κόστα Ρίκα: Θύμισε το «ποίημα» του Μπέργκαμπ με τον Νταμπίζα! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόκειται για ένα από εκείνα τα γκολ που δεν φθείρονται ούτε από τον πανδαμάτορα χρόνο. Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει άλλωστε ένα από τα «ποιήματα» του 21ου αιώνα, την αδιανόητη ντρίμπλα που σκαρφίστηκε ο Ντένις Μπέργκαμπ για να ξεφύγει από τον Νίκο Νταμπίζα προτού στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε ένα Νιούκαστλ - Άρσεναλ πίσω στο 2002.

Κανείς είναι απάντηση και φυσιολογικά οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι δεν θα μπορούσαν παρά να ανασύρουν στο μυαλό τους τη συγκεκριμένη φάση, όταν αντίκρισαν το αδιανόητο γκολ που πέτυχε ο Μπάιρον της Μαρτινίκας.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα της εθνικής του απέναντι στην Κόστα Ρίκα για το αντίστοιχο Nations League που διοργανώνει η CONCACAF, ο φορ της βελγικής Μόλενμπεϊ τίμησε τον Μπέργκαμπ με πανομοιότυπη μαγική ντρίμπλα εις βάρος του αντίπαλου αμυντικού, προτού γράψει το 1-0 στο 19΄.

Δείτε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Όλα τα σκ@@@» μαζεμένα»

Πάντως ο Μπάιρον από... ωραίος έγινε μοιραίος για την ομάδα του καθώς στο 35' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για απώθηση αντιπάλου. Και η Κόστα Ρίκα με γκολ στο 88' και στο 90'+2' έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με απίθανο γκολ.

Εικόνες παρακμής στα γραφεία της ΕΠΟ: Η στιγμή που ο Κώστας Καραπαπάς πετάει φούστα στον Τάκη Μπαλτάκο (video)

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ καθώς ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πέταξε μια φούστα προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς σε μία χυδαία κίνηση αποφάσισε να πετάξει μία φούστα προς το πρόσωπο του προέδρου της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού δίχως ντροπή είχε αποκαλύψει ο ίδιος ότι πέταξε μια φούστα προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. «Έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο, να τη φορέσει φεύγοντας να δούμε αν του κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά όταν αποχωρούσε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ θα καταγγείλει στη FIFA και την UEFA τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Καραπαπά, για τη στάση που κράτησαν οι δύο τους στη σύσκεψη και η οποία σύμφωνα με την ομοσπονδία ήταν ανάρμοστη.

Μάλιστα η πλευρά της Ομοσπονδίας έχει βιντεοσκοπημένο υλικό από «επιθέσεις» που δέχθηκαν από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού τόσο ο πρόεδρός της όσο και ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ, ενώ παράλληλα διατηρεί καταγεγραμμένα και τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Το επίμαχο βίντεο:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share