Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εικόνες παρακμής στα γραφεία της ΕΠΟ: Η στιγμή που ο Κώστας Καραπαπάς πετάει φούστα στον Τάκη Μπαλτάκο (video)

Η Ομοσπονδία θα καταγγείλλει τους Μαρινάκη και Καραπαπά σε UEFA και FIFA

27 Μαρτίου 2023 23:48
Εικόνες παρακμής στα γραφεία της ΕΠΟ: Η στιγμή που ο Κώστας Καραπαπάς πετάει φούστα στον Τάκη Μπαλτάκο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ καθώς ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πέταξε μια φούστα προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς σε μία χυδαία κίνηση αποφάσισε να πετάξει μία φούστα προς το πρόσωπο του προέδρου της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού δίχως ντροπή είχε αποκαλύψει ο ίδιος ότι πέταξε μια φούστα προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. «Έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο, να τη φορέσει φεύγοντας να δούμε αν του κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά όταν αποχωρούσε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ θα καταγγείλει στη FIFA και την UEFA τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Καραπαπά, για τη στάση που κράτησαν οι δύο τους στη σύσκεψη και η οποία σύμφωνα με την ομοσπονδία ήταν ανάρμοστη.

Μάλιστα η πλευρά της Ομοσπονδίας έχει βιντεοσκοπημένο υλικό από «επιθέσεις» που δέχθηκαν από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού τόσο ο πρόεδρός της όσο και ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ, ενώ παράλληλα διατηρεί καταγεγραμμένα και τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Δείτε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Όλα τα σκ@@@» μαζεμένα»

Το επίμαχο βίντεο:

Μαρινάκης: «Ό,τι χειρότερο υπάρχει η ΕΠΟ»

Τα πνεύματα διόλου έχουν... εξομαλυνθεί όπως όλα δείχνουν από τη συνάντηση των «6» της Super League στην ΕΠΟ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποχωρεί με επίθεση εναντίον της Ομοσπονδίας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που νωρίτερα απασχόλησε με ατάκα εναντίον των δημοσιογράφων, κατά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τους Μπαλτάκο και Μπένετ, τέσσερις ώρες μετά την έναρξη της, αποχώρησε και κατά την έξοδο του αρκέστηκε να πει στους εκπροσώπους του Τύπου: «Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ. Χρειάζεται να πω εγώ τι είναι η ΕΠΟ. Ό,τι χειρότερο υπάρχει».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share