Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Μαρινάκης: «Ό,τι χειρότερο υπάρχει η ΕΠΟ»

Πυρ και μανία με την Ομοσπονδία ο πρόεδρος του Ολυμπιακού

27 Μαρτίου 2023 16:18
Μαρινάκης: «Ό,τι χειρότερο υπάρχει η ΕΠΟ»
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πνεύματα διόλου έχουν... εξομαλυνθεί όπως όλα δείχνουν από τη συνάντηση των «6» της Super League στην ΕΠΟ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποχωρεί με επίθεση εναντίον της Ομοσπονδίας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που νωρίτερα απασχόλησε με ατάκα εναντίον των δημοσιογράφων, κατά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τους Μπαλτάκο και Μπένετ, τέσσερις ώρες μετά την έναρξη της, αποχώρησε και κατά την έξοδο του αρκέστηκε να πει στους εκπροσώπους του Τύπου: «Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ. Χρειάζεται να πω εγώ τι είναι η ΕΠΟ. Ό,τι χειρότερο υπάρχει».

Marina Tower: Βαγγέλης Μαρινάκης, Πανουργιάς Παπαϊωάννου και Θοδωρής Καρυπίδης οι πρώτοι κάτοικοι στον ουρανοξύστη του Ελληνικού!

Στην παρουσίαση των διαμερισμάτων του Marina Tower που διοργάνωσε η Lamda, έδωσαν το παρών γνωστά ονόματα του επιχειρείν και ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων του ουρανοξύστη.

Οπως ο νεαρός επιχειρηματίας και πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος είναι μεταξύ των ανθρώπων που αγόρασαν διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη «Marina Tower».

Σύμφωνα όμως με το το instanews, υπάρχουν δύο ακόμη ισχυροί παράγοντες της Superleague, οι οποίοι αγόρασαν διαμερίσματα στον ουρανοξύστη. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη του Ολυμπιακού και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, ισχυρό άνδρα της Λαμίας.

Η μετακόμιση των ιδιοκτητών των διαμερισμάτων δεν αναμένεται πριν από το δεύτερο τρίμηνο του 2026, επομένως η παρουσίαση φέρεται να βασίστηκε στα σχέδια του διεθνούς αρχιτεκτονικού γραφείου Foster + Partners. Από την άλλη, αυτό που θα ολοκληρωθεί σύντομα είναι η θεμελίωση του πύργου των 200 μέτρων – αναμένεται έως τον Μάιο –, αφού έχουν ήδη τοποθετηθεί δύο πάσσαλοι 55 μέτρων στο εργοτάξιο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share